Huis > H > Hoe Komt Het Dat Google Steeds Stopt?

Hoe komt het dat Google steeds stopt?

Omdat de Google-app diep in het Android-systeem zit verwerkt, blijven de crashmeldingen ook verschijnen als je de applicatie niet gebruikt. Hierdoor krijgen gebruikers continu foutmeldingen te zien bij gebruik van de telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat te doen bij Google is gestopt?

Er zijn ook meerdere gebruikers die aangeven dat in de telefooninstellingen onder Apps en de Google-app de optie 'updates verwijderen' betekent dat de stopmelding verdwijnt. Daarna de app opnieuw updaten leidt volgens meerdere gebruikers tot een permanente oplossing.
Bovendien, wat te doen als een app steeds stopt?
Onjuiste app-installatie kan ook de oorzaak zijn voor de vastlopende Android-apps. Download de app in de Google Play Store en gebruik hem alleen na succesvolle en volledige installatie op je apparaat. Als je apps abrupt vastlopen, verwijder ze dan van je apparaat en installeer ze opnieuw na een paar minuten.

Waarom crasht een app?

Een app crasht meestal door een fout in de code. De code kan iets proberen te doen wat niet de bedoeling is, of er kan een conflict zijn tussen verschillende delen van de code. Soms kan een app ook crashen door een probleem met het apparaat waarop het draait, zoals een gebrek aan geheugen. Kan niet meer op Google op telefoon? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen toegang meer hebt tot Google op je telefoon. Een reden zou kunnen zijn dat uw internet niet werkt. Een andere reden kan zijn dat je een verouderde versie van de Google-app op je telefoon hebt. Om dit op te lossen, probeer je de app te updaten of je telefoon opnieuw op te starten. Als geen van deze oplossingen werkt, is het mogelijk dat de toegang tot Google op je telefoon is geblokkeerd. In dat geval moet u contact opnemen met uw telefoonprovider om het probleem op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dienovereenkomstig, waarom loopt mijn telefoon steeds vast?

Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten.
Waarom kan ik niet zoeken op Google?
Zoek in de lijst naar 'Experimenteel QUIC-protocol Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android' en klik op het drop-down-menu. Kies hier voor de optie 'uitgeschakeld' on het protocol uit te schakelen. Herstart eventueel de browser om het proces te voltooien. Het probleem met Google Chrome zou nu opgelost moeten zijn.

Dienovereenkomstig, kan geen verbinding maken met google?

Kan geen verbinding maken met internet of wifi.
...
Start je apparaat opnieuw op met de stroomkabel
  • Koppel de stroomkabel los van je Wifi-apparaat.
  • Wacht 10 tot 20 seconden tot het apparaat helemaal uitstaat.
  • Sluit de stroomkabel weer aan op je Wifi-apparaat.
  • Wacht 1 tot 2 minuten tot het apparaat helemaal is opgestart.
Waar zijn al mijn apps gebleven? Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en een app die u hebt geïnstalleerd niet meer kunt vinden, is deze mogelijk verwijderd. Als een van uw apps ontbreekt en deze zich niet in de prullenbak of de prullenbak bevindt, kunt u deze misschien vinden door op internet te zoeken naar de naam van de app.

Mensen vragen ook: wat betekent app is gestopt?

Als u het gedeelte "Mensen vragen ook" in Google ziet, betekent dit dat andere mensen ook naar soortgelijke vragen hebben gezocht. Google gebruikt deze informatie om u een lijst met verwante vragen te geven die u misschien nuttig vindt.

Door Alec Perey

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je apps niet meer openen Samsung? :: Is er toekomst voor Bitcoin?
Handige links