Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Apps Niet Meer Openen Samsung?

Wat moet je doen als je apps niet meer openen Samsung?

Dat doe je als volgt:
  1. Ga in Instellingen naar Apps.
  2. Android 11: tik op de drie 'streepjes' rechtsboven de lijst met apps, en zet de 'schakelaar' bij Systeem-apps weergeven aan.
  3. Android 10: tik op de drie puntjes rechtsboven in beeld, en kies Systeem-apps weergeven.
  4. Zoek of scroll naar Android System WebView en kies deze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom werken apps niet meer?

Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt tijdelijk ruimte vrijmaken door gegevens in het cachegeheugen te wissen.
Waarom crasht een app Apple?
Als je je iPhone intensief gebruikt, kan het zomaar gebeuren dat een app crasht. Je iPhone heeft bijvoorbeeld te weinig geheugen of de app stelt te zware eisen aan je toestel. In de App Store kun je heel wat klachten lezen over crashende apps.

Wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je telefoon uit zichzelf dingen gaat doen. Het eerste wat je moet doen is je telefoon opnieuw opstarten. Dit zal vaak alle kleine problemen oplossen die ervoor zorgen dat uw telefoon op eigen houtje begint te handelen. Als het opnieuw opstarten van je telefoon het probleem niet verhelpt, moet je proberen je telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit zal alle gegevens op je telefoon wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van alle belangrijke gegevens voordat je dit doet. Als je telefoon na het opnieuw opstarten en resetten nog steeds uit zichzelf werkt, moet je hem misschien naar een vakman brengen om hem te laten repareren. Bovendien, hoe reset je google? Er zijn een paar manieren om Google te resetten:
1. Ga naar de startpagina van Google en klik op de knop "Aanmelden". Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Zodra u bent aangemeld, klikt u op de knop "Mijn account" in de rechterbovenhoek. Op de volgende pagina scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Uw account opnieuw instellen" en klikt u op de link "Uw account opnieuw instellen".
2. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u het opnieuw instellen door naar de pagina Hulp bij Google-wachtwoord te gaan. Voer uw e-mailadres in en volg de instructies.
3. U kunt uw account ook opnieuw instellen door de klantenservice van Google te bellen op 1-800-GOOG-555.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als je samsung vast loopt?

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je telefoon niet uit wil?
Opnieuw opstarten

Deze oplossing is snel en effectief. Door simpelweg de Powerknop van de telefoon ingedrukt te houden en te kiezen voor Afsluiten of Opnieuw Opstarten, gaat de telefoon in zijn geheel uit. Wanneer je deze dan weer opstart, is alles weer zoals het meestal is.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn samsung weer aan?

Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt. Laat de knoppen na 10 seconden weer los. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.
Hoe verwijder ik zoektermen? Er zijn een paar manieren om zoektermen te verwijderen:
1. Als u een enkele zoekterm wilt verwijderen, kunt u op de "x" naast de zoekterm klikken.
2. Als u alle zoektermen wilt verwijderen, kunt u op de knop "Alles wissen" klikken.
3. Als u geselecteerde zoektermen wilt verwijderen, kunt u op het selectievakje naast de zoekterm klikken en vervolgens op de knop "Geselecteerde verwijderen".

Hoe kun je het beste zoeken op Google?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de beste manier om te zoeken op Google kan variƫren afhankelijk van de behoeften van de individuele gebruiker. Enkele algemene tips die kunnen helpen, zijn echter het gebruik van specifieke en relevante trefwoorden, het gebruik van aanhalingstekens om naar een exacte zin te zoeken en het gebruik van de geavanceerde zoekfunctie van Google om de resultaten te beperken. Daarnaast is het vaak nuttig om door de resultatenpagina's te bladeren en op relevante links te klikken om de meest relevante informatie te vinden.

Door Tasia

Vergelijkbare artikelen

Waarom is een SSD sneller? :: Hoe komt het dat Google steeds stopt?
Handige links