Huis > K > Kan Geen Apps Downloaden Samsung?

Kan geen apps downloaden Samsung?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, waar apps downloaden samsung?

Je kunt apps, games en digitale content voor je apparaat downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks.
Waarom zijn sommige apps niet compatibel?
Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat. Ontwikkelaars kunnen apps targeten op specifieke apparaten op basis van schermformaat, mobiele provider, locatie en verschillende andere factoren.

Wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is met de versie?

Als uw apparaat niet compatibel is met de huidige versie van de software, moet u een oudere versie van de software vinden die compatibel is met uw apparaat. U kunt meestal oudere softwareversies vinden op de website van de fabrikant. Men kan zich ook afvragen: hoe app op startscherm zetten samsung? Er zijn een paar manieren om een app op je startscherm te zetten op een Samsung-apparaat:
1. Tik in het startscherm op een lege ruimte en houd deze vast. Er verschijnt een menu met de optie "Apps en widgets toevoegen". Tik hierop en je kunt elke app of widget selecteren en toevoegen aan je startscherm.
2. Als je in de app-lade bent, kun je op een app-pictogram tikken en het vasthouden en vervolgens naar het startscherm slepen.
3. Sommige Samsung-apparaten hebben een "Briefing"-paneel op het startscherm. Veeg naar links om het te openen, en vervolgens kunt u op het "+"-pictogram tikken om er apps aan toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan niet downloaden in WhatsApp?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.
Wat dit betreft, waar kan ik geinstalleerde apps vinden?
Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
Hoe kan ik eerder gedownloade apps terug vinden? Er zijn een paar manieren om eerder gedownloade apps terug te halen. Eén manier is om naar de App Store te gaan en te kijken in het gedeelte "Aangekocht". Dit toont u alle apps die u ooit hebt gedownload. Een andere manier is om naar de app "Instellingen" te gaan en dan naar het gedeelte "iTunes & App Store". Hier ziet u een lijst met alle apps die u ooit hebt gedownload.

Waarom kan ik geen apps installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen apps op uw apparaat kunt installeren. Eén reden kan zijn dat uw apparaat niet compatibel is met de app. Een andere reden kan zijn dat u niet genoeg opslagruimte op uw apparaat hebt om de app te installeren. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de app zelf.

Door Belding

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niks downloaden op Play Store? :: Wat moet je doen als je iPhone geen fotos opslaat?
Handige links