Huis > W > Waarom Kan Ik Niks Downloaden Op Play Store?

Waarom kan ik niks downloaden op Play Store?

Als het wissen van de cache van de Google Play Store en Google Play-services het probleem niet oplost, kunt u proberen de gegevens van de Google Play Store te wissen: Open het menu Instellingen op uw apparaat. Ga naar Apps of Toepassingsbeheer. (Deze optie kan verschillen, afhankelijk van uw apparaat.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik mijn apps niet updaten?

Apps updaten lukt niet? Zo los je het op
  1. Cache legen. Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken.
  2. Gegevens wissen.
  3. Google-account opnieuw instellen.
  4. Reset je toestel.
Dienovereenkomstig, welke app herkent voorwerpen?
De nieuwe Android-app Google Goggles maakt dit mogelijk. Het werkt zo: maak een foto van een voorwerp met je Android-telefoon en Google Goggles probeert dat object te herkennen. Je krijgt vervolgens relevante zoekresultaten op je telefoonschermpje. Het gratis Google Goggles staat sinds maandag in de Android Market.

Dienovereenkomstig, hoe kun je android updaten?

Er zijn twee manieren om je Android toestel te updaten: over-the-air (OTA) updates, en handmatige updates.
OTA-updates zijn de eenvoudigste manier om je Android-apparaat bij te werken. Ze worden geleidelijk aan uitgerold en uiteindelijk wordt u gevraagd de update te installeren. Zodra de update is gedownload, wordt u gevraagd deze te installeren.
Handmatige updates zijn ingewikkelder, en u moet een specifieke reeks instructies voor uw toestel volgen. Deze updates worden niet geleidelijk uitgerold, dus u moet geduld hebben en wachten tot de update voor uw toestel beschikbaar is. Men kan zich ook afvragen: hoe google play store opnieuw installeren? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de Google Play Store opnieuw kunt installeren, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Als u een Android-apparaat gebruikt waarop de Google Play Store niet vooraf is geïnstalleerd, moet u het Play Store APK-bestand handmatig downloaden en installeren. U kunt de laatste versie van het Play Store APK-bestand hier vinden: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/. Zodra u het APK-bestand hebt gedownload, moet u Onbekende Bronnen inschakelen in de instellingen van uw toestel en vervolgens het APK-bestand installeren.
Als u een Android-toestel gebruikt waarop de Google Play Store vooraf is geïnstalleerd, maar dat niet goed werkt, kunt u proberen de cache en gegevens van de Play Store-app te wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > Apps > Google Play Store en tik op de knoppen Cache wissen en Gegevens wissen.
Als u een Android-toestel gebruikt dat geroot is, kunt u de app RootCloak gebruiken om te verbergen dat uw toestel geroot is in de Play Store. Hierdoor kunt u apps installeren en gebruiken die niet beschikbaar zijn voor gerootte apparaten.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u de Google Play Store installeren door de iOS-versie van de app te downloaden en te installeren in de App Store.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm?

Gebruikers kunnen van het bureaubladscherm naar het app-scherm naar rechts schuiven. Als het pictogram op smartphones ontbreekt, betekent dit dat de app is verwijderd. Om het pictogram terug te krijgen, moet u het opnieuw downloaden en installeren.
Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?
Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.

Dus, hoe haal ik een verborgen app terug?

Tik op Instellingen. " Scroll naar beneden en zoek de optie "Apps en meldingen". Tik er dan op. Selecteer daar de optie "Alle apps weergeven" om de lijst met geïnstalleerde applicaties weer te geven, inclusief de verborgen applicaties.
Je kunt ook vragen kan geen foto's downloaden whatsapp? Er zijn een paar verschillende manieren om dit probleem op te lossen. Eén optie is het wissen van het cachegeheugen en de gegevens van de app. Dit kun je doen door naar het menu Instellingen op je apparaat te gaan, de sectie Toepassingen te zoeken en vervolgens WhatsApp te selecteren. Zodra je in de instellingen van WhatsApp bent, moet je een optie voor Cache wissen/gegevens wissen zien. Tik op wat je eerst wilt proberen en kijk of dat het probleem oplost.
Als dat niet werkt, kun je de WhatsApp-app verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. Hierdoor worden al je WhatsApp-gegevens verwijderd, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van belangrijke gesprekken of foto's voordat je dit doet. Om WhatsApp te verwijderen, ga je opnieuw naar het menu Instellingen van je apparaat, zoek je de sectie Toepassingen en selecteer je WhatsApp. Tik op Verwijderen en bevestig dat je de app wilt verwijderen. Zodra hij is verwijderd, kun je hem opnieuw installeren in de Google Play Store.
Als je nog steeds problemen hebt met het downloaden van foto's van WhatsApp, is er mogelijk een probleem met de app zelf. In dat geval kun je contact opnemen met de ondersteuning van WhatsApp.

Kan niet downloaden omdat er geen interne opslag beschikbaar is?

Er zijn een paar mogelijke oplossingen voor dit probleem:
1. Controleer of uw SD-kaart is gemount en leesbaar is. Als dat zo is, probeer hem dan te ontkoppelen en opnieuw te koppelen.
2. Als u veel apps hebt geïnstalleerd, probeer er dan enkele te verwijderen die u niet vaak gebruikt om ruimte vrij te maken.
3. Probeer je cache en gegevens voor de Google Play Store-app te wissen. Dit kun je doen in het menu Instellingen onder Apps.
4. Start je toestel opnieuw op en probeer het opnieuw.

Door Frangos Woodland

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen reservekopie maken van mijn iPhone? :: Kan geen apps downloaden Samsung?
Handige links