Huis > H > Hoe Upgraden Naar Ios 12?

Hoe upgraden naar iOS 12?

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Tik op 'Automatische updates' en schakel vervolgens 'Download iOS-updates' in. Schakel 'Installeer iOS-updates' in. Uw apparaat wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Bovendien, hoe lang wordt ios 12 nog ondersteund?

De iPhone 12 is op het moment van schrijven nog maar 12 maanden oud. Dit betekent dat als je een van de iPhone 12-modellen van Apple in 2021 of 2022 koopt, je de komende jaren iOS-updates ontvangt – mogelijk zes of zeven jaar, en je uiterlijk 2027 of 2028 ingaat.
Kan ik mijn iPad updaten naar iOS 12?
Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Je ziet nu de melding dat er een update beschikbaar is. Tik op de installatielink en accepteer de voorwaarden. Ga een kwartiertje iets anders doen, bijvoorbeeld onze iOS 12 tips lezen.

Welke iPhone wordt niet meer geupdate?

De iPhone 5C en de iPhone 5S worden niet langer bijgewerkt. Hoe kan je iOS 12 downloaden? U kunt iOS 12 downloaden uit de App Store op uw compatibele iPhone, iPad of iPod touch. Controleer eerst of uw apparaat compatibel is met iOS 12. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Over. Als er een update beschikbaar is, zie je een optie om je apparaat bij te werken.
Als je de optie om je apparaat bij te werken niet ziet, is het misschien niet compatibel met iOS 12. Ga naar de website van Apple voor een lijst met alle apparaten die compatibel zijn met iOS 12.
Zodra je zeker weet dat je apparaat compatibel is, ga je naar de App Store en zoek je naar "iOS 12". Tik op de "Get" knop, en het downloaden zal beginnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Welke iOS heeft iPhone 12?

Welke versie iOS heb ik? Het grote iPhone update overzicht
DeviceIntroductieEerste iOS
iPhone 13 mini202115
iPhone 12 Pro202014
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12
Hoe lang wordt iPhone 11 ondersteund?
Met een iPhone profiteer je tot 6 jaar na de release van het toestel van de nieuwste software updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt.

Dienovereenkomstig, wat is de levensduur van een iphone?

Apple belooft dat een iPhone-accu na 500 laadcycli nog ongeveer 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft. Omdat je niet elke dag de iPhone-batterij volledig zult laten leeglopen en weer opladen, zul je na ongeveer twee jaar intensief gebruik de eerste slijtage gaan merken.
Hoe lang wordt iPhone 10 ondersteund? Apple heeft nog niet bekendgemaakt hoe lang de iPhone 10 zal worden ondersteund. Op basis van eerdere releasepatronen is het echter redelijk te verwachten dat de iPhone 10 ten minste drie jaar na de release zal worden ondersteund. Dit betekent dat de iPhone 10 waarschijnlijk tot ten minste september 2023 zal worden ondersteund.

En nog een vraag, kun je een oude ipad updaten?

Ja, u kunt een oude iPad bijwerken. Sluit daarvoor eerst uw iPad aan op uw computer. Open vervolgens iTunes en selecteer uw iPad in de lijst met apparaten. Klik vervolgens op het tabblad Overzicht en vervolgens op de knop Controleren op updates. Volg ten slotte de aanwijzingen om de laatste software-update te installeren.

Door Belicia

Vergelijkbare artikelen

Hoe koppel je draadloze koptelefoon aansluiten op PC? :: Hoe koppel je je Microsoft-account aan je PS4?
Handige links