Huis > W > Waarom Sluiten Apps Vanzelf?

Waarom sluiten apps vanzelf?

Als een app direct na het openen 'afsluit' betekent dit dat de app crasht. De reden van de crash kan je vinden in Instellingen -> Privacy -> Analyse en verbeteringen -> Analysegegevens. Hier wordt bij elke crash een crash report aangemaakt. Het is voor een leek niet simpel om die crash reports te analyseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is Achtergrondactiviteit toestaan?

Achtergrondactiviteiten van apps

Denk aan een mailprogramma dat op vastgestelde tijden e-mails ophaalt. Zo hoeft u niet steeds zelf te kijken of er nieuwe berichten zijn. Zo'n app is dan nog op de achtergrond actief.
Waarom sluit mijn iPhone apps af?
De reden van een de crashende iPhone app kan zijn dat de DRM-database van de iPhone app mogelijk beschadigd is, dit houd simpelweg in dat het bestand waar alles van de app in wordt opgeslagen beschadigd is, hierdoor zou de iPhone app dus crashen als je het probeert op te starten.

Wat betekent apps die nooit sluimeren?

"Apps die nooit sluimeren" betekent dat de apps op uw telefoon nooit gaan slapen. Ze draaien altijd op de achtergrond, zelfs als u ze niet gebruikt. Dit kan leiden tot batterijverlies en verminderde prestaties. Mensen vragen ook: wat is app met app crashes? Er zijn veel mogelijke oorzaken voor app crashes, maar de meest voorkomende is gewoon een buggy of slecht gecodeerde app. Andere oorzaken kunnen zijn een gebrek aan systeembronnen (zoals RAM of opslag), incompatibele app-versies of een beschadigd bestandssysteem. Als u veel app crashes ziet, is het de moeite waard om uw apparaat te bekijken om te zien of er duidelijke problemen zijn. Neem anders contact op met de ontwikkelaar van de app.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe kan ik zien welke apps openstaan?

Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat). Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven.
Daarvan, wat is data op de achtergrond?
Door achtergronddata te beperken voorkomt u dat een app op de achtergrond actief blijft wanneer u deze niet gebruikt. Daarbij wordt de app niet uitgeschakeld of beperkt in zijn werking op het moment dat u de app gebruikt. U kunt per app besluiten de achtergronddata te beperken of dat doen voor alle apps op uw telefoon.

Wat is Achtergrondactiviteit iPhone?

Tik op 'Toon activiteit' als u wilt zien hoelang elke app actief op het scherm en op de achtergrond is gebruikt. Onder elke app ziet u mogelijk deze typen gebruik: 'Achtergrondactiviteit' betekent dat uw batterij is gebruikt terwijl de app iets uitvoerde op de achtergrond.
Welke apps verversen op achtergrond? Er zijn een aantal apps die op de achtergrond verversen, waaronder veel van de ingebouwde apps van het iOS-besturingssysteem. Enkele van de apps die op de achtergrond verversen zijn de App Store, Agenda, Mail en Kaarten.

Bovendien, wat moet je doen als een app steeds stopt?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als een app blijft stoppen:
Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten. Dit lost het probleem vaak op.
Als dat niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
-Als het probleem aanhoudt, moet u wellicht contact opnemen met de ontwikkelaar van de app.

Door Slemmer Mcdougall

Vergelijkbare artikelen

Waarom vallen mijn apps steeds weg? :: Wat is een bestandsmap?
Handige links