Huis > W > Welke Apps Slurpen Batterij?

Welke apps slurpen batterij?

U kunt heel eenvoudig achterhalen welke app het grootste gedeelte van de batterij verbruikt.
...
Waarom gebeurt dit?
  • Ga naar instellingen;
  • Open het tabje 'batterij en energiebesparing';
  • Klik op 'batterijverbruik'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe zie ik welke apps openstaan?

Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat). Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven.
Wat moet je doen als een app steeds stopt?
Onjuiste app-installatie kan ook de oorzaak zijn voor de vastlopende Android-apps. Download de app in de Google Play Store en gebruik hem alleen na succesvolle en volledige installatie op je apparaat. Als je apps abrupt vastlopen, verwijder ze dan van je apparaat en installeer ze opnieuw na een paar minuten.

Kan niet meer op Google op telefoon?

Als u problemen hebt met toegang tot Google op uw telefoon, kunt u een paar dingen proberen. Zorg ten eerste voor een sterke internetverbinding. Als u op een mobiel netwerk zit, probeer dan naar een andere locatie te gaan of verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de cache en de cookies van uw browser te wissen. U kunt ook proberen een andere browser te gebruiken. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met uw provider of Google voor hulp. Vervolgens, hoe verwijder je geopende apps iphone? Er zijn twee manieren om geopende apps op de iPhone te verwijderen. De eerste manier is om het app-pictogram op het startscherm ingedrukt te houden totdat alle app-pictogrammen beginnen te trillen. Tik vervolgens op de "x" op het app-pictogram dat u wilt verwijderen. De tweede manier is om naar Instellingen -> Algemeen -> Gebruik -> Opslag beheren te gaan. Dit toont u een lijst van alle apps op uw apparaat en hoeveel opslagruimte ze in beslag nemen. Tik op de app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op de knop "App verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe sluit je een app volledig af?

Alle apps sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm. Swipe van links naar rechts. Tik links op Alles wissen. Alle apps sluiten in Android Go: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal daarna je vinger van het scherm.
Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt?
Hoe weet je of iemand je telefoon aan het hacken is?
  • De batterij van je telefoon is snel leeg.
  • Je telefoon werkt abnormaal langzaam.
  • Je merkt vreemde activiteiten op je andere online accounts.
  • Je merkt onbekende oproepen of sms'jes op in je geschiedenis. Hackers kunnen je telefoon afluisteren met een sms-trojan.

Kan een iPhone crashen?

Een crashende iPhone kan meerdere oorzaken hebben. Dit zijn snelle tips om problemen op te lossen, ongeacht de oorzaak: Verwijder de app uit het recente geheugen van de iPhone en start hem opnieuw op. Dit doe je via het multitaskingscherm, door de app omhoog te vegen.
Wat te doen als een app vastloopt? Wanneer een app crasht, zijn er een paar dingen die je kunt doen:
Start de app opnieuw op: Dit is meestal het eerste wat u moet proberen. Gewoon de app sluiten en opnieuw openen kan het probleem soms verhelpen.
Kijk of er updates zijn: Als er een nieuwe update voor de app is, kan deze het probleem verhelpen.
Neem contact op met de ontwikkelaar: Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor hulp.

Bovendien, wat is gegevensverbruik?

Gegevensverbruik is het gebruik van gegevens, meestal in de vorm van toegang tot en gebruik van onlinediensten. Gegevens worden doorgaans verbruikt via een apparaat zoals een computer, smartphone of tablet. Gegevensverbruik kan ook verwijzen naar het gebruik van gegevens om een taak uit te voeren, zoals het bekijken van een video, het downloaden van een bestand of surfen op het internet.

Door Furiya

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt spiritueel ontwaken? :: Waarom vallen mijn apps steeds weg?
Handige links