Huis > W > Waarom Geen Whatsapp Fotos In Galerij?

Waarom geen WhatsApp fotos in galerij?

Wanneer WhatsApp foto's niet in de galerij van je telefoon weergegeven worden ondanks je voorkeur bij de Media-instellingen, kans is groot dat jij het . nomedia bestand uit je mobiel moet verwijderen: Op je telefoon ga naar Apps > Tools > Mijn bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik foto's in Galerij?

Zo orden je je foto's en video's in nieuwe mappen:
  1. Open Galerie op je Android-telefoon.
  2. Tik op Mappen Meer. Nieuwe map.
  3. Geef de naam voor de nieuwe map op.
  4. Kies waar je de map wilt neerzetten. SD-kaart: Hiermee maak je een map op de SD-kaart.
  5. Tik op Maken.
  6. Selecteer je foto's.
  7. Tik op Verplaatsen of Kopiëren.
Hoe krijg ik mijn WhatsApp foto's in mijn galerij?
Foto/video opslaan (Android-telefoon)
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Data- en opslaggebruik.
  5. Tik onder 'Media automatisch downloaden' op uw keuze.
  6. Staan er geen vinkjes voor de opties 'Afbeeldingen' en 'Video's'?
  7. Tik op OK.

Waar zijn mijn foto's gebleven Samsung?

Uw foto's kunnen op een paar verschillende plaatsen op uw Samsung-apparaat zijn opgeslagen. De belangrijkste locatie is waarschijnlijk in de app "Galerij" of "Foto's". Als u uw foto's niet kunt vinden in de Galerij of Foto's app, probeer dan de "Mijn bestanden" app te controleren. Als u uw foto's nog steeds niet kunt vinden, probeer dan uw toestel op een computer aan te sluiten en de mappen op uw toestel te controleren. Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen foto's downloaden in whatsapp? Er zijn enkele mogelijke redenen waarom je geen foto's kunt downloaden in WhatsApp. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als je op een mobiel netwerk zit, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat helpt. Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer je je telefoon opnieuw op te starten en WhatsApp opnieuw te openen. Als dat niet werkt, is de volgende stap het verwijderen en opnieuw installeren van WhatsApp. Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met de WhatsApp-servers. In dat geval moet je gewoon wachten tot het probleem is opgelost.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe zet je uit dat WhatsApp fotos opslaat?

WhatsApp opslaan foto uitschakelen
  1. Open >> WhatsApp.
  2. Ga naar >> Instellingen.
  3. Kies voor >> Chatinstellingen.
  4. Zet de instelling >> Bewaar ontv. Media uit.
  5. Standaard staat deze namelijk aan. Geen idee waarom, maar het scheelt je een hoop ruimte op je telefoon.
Wat is het verschil tussen galerij en Google foto's?
Google Foto's heeft twee onderdelen. Een onderdeel zoals de galerij, waarin je de foto's die op je apparaat staan kan bekijken, en een cloudopslag. Als de foto's alleen in de Cloud staan, staan ze niet op je apparaat en kun je ze dus niet bekijken via de Galerij.

Wat dit betreft, hoe google foto's terugzetten naar galerij?

Foto's en video's terugzetten
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Hoe werkt Samsung galerij? De Samsung Galerij is een vooraf geïnstalleerde app op alle Samsung toestellen die gebruikers een manier biedt om hun foto's en video's te bekijken en te beheren. De app biedt twee manieren om uw inhoud te bekijken: op datum of per album. U kunt ook aangepaste albums maken om uw foto's en video's beter te organiseren. Wanneer u de app opent, ziet u al uw inhoud in de hoofdgalerijweergave. Van hieruit kunt u uw inhoud in een raster- of lijstweergave bekijken, en u kunt uw inhoud ook sorteren op datum of album. Als u een foto of video selecteert, kunt u deze op het volledige scherm bekijken en basisbewerkingen uitvoeren, zoals bijsnijden, roteren en filters toevoegen.

Waarom komen WhatsApp foto's niet in galerij iPhone?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom WhatsApp-foto's mogelijk niet verschijnen in de galerij van je iPhone. Zorg er eerst voor dat je de instelling "Opslaan in camerarol" hebt ingeschakeld in WhatsApp. Deze instelling kun je vinden in het menu Instellingen van WhatsApp, onder het kopje Chats. Als deze instelling is uitgeschakeld, slaat WhatsApp geen van de foto's die je ontvangt op in je camerarol.
Een andere mogelijkheid is dat je iCloud Photo Library hebt ingeschakeld op je iPhone. Als dit het geval is, worden je WhatsApp-foto's opgeslagen in iCloud en verschijnen ze niet in je camerarol. Om iCloud Photo Library uit te schakelen, ga je naar Instellingen -> iCloud -> Foto's en schakel je de schakelaar "iCloud Photo Library" uit.
Tot slot is het mogelijk dat je te veel foto's hebt opgeslagen in je WhatsApp-map. Als dit het geval is, kun je proberen enkele oudere foto's te verwijderen om ruimte vrij te maken.

Door Kaela Raes

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de DCIM map? :: Hoe verwijder ik Google Contacten?
Handige links