Huis > I > Is Adblock Plus Betrouwbaar?

Is AdBlock Plus betrouwbaar?

Wees voorzichtig met AdBlock Plus en adblockers die eigenlijk een Google Chrome-extensie zijn. Niet omdat deze je minder goed beschermen tegen advertenties of het verzamelen van cookies, maar omdat Google zelf veel data verzamelt over je internetgedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt om gericht te adverteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-Zip betrouwbaar?

7-Zip is een betrouwbaar programma dat u wellicht al lange tijd op uw systeem hebt staan. Met dit programma kunt u niet alleen een hele reeks gecomprimeerde bestanden uitpakken, maar ook in een handomdraai een zeer veilig 7-Zip-archief maken.

Trouwens, waar beschermt een adblocker tegen?

Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera).
Welke adblocker is goed?
De beste adblocker voor Android
  1. Browsers met adblocker. De Play Store schrijft voor dat het blokkeren van advertenties niet is toegestaan.
  2. AdShield. Wil je liever niet van browser wisselen, maar wel advertenties weren?
  3. Adblock Browser for Android.
  4. AdGuard.
  5. Blokada.
  6. AdAway.

Men kan zich ook afvragen: wat is de beste ad blocker voor android?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de individuele behoeften en voorkeuren. Enkele van de populairdere advertentieblokkers voor Android zijn Adblock Plus, AdAway en BlockThis. Wat is de beste adblocker voor Google Chrome? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Enkele populaire adblockers voor Google Chrome zijn AdBlock, AdBlock Plus, uBlock Origin en Ghostery.

Gerelateerde artikelen

Hoe betrouwbaar is AliExpress?

eBay heeft veel verschillende winkels van verschillende verkopers. Sommige verkopers gebruiken misleidende foto's en verkopen nepproducten. Zodra ze worden ontdekt, verwijdert AliExpress dergelijke winkels.

Dit in overweging nemend, is total adblock gratis?

Blokkeer advertenties online met TotalAdBlock - Gratis adblocker.
Waar vind ik de adblocker?
Waar staat mijn adblocker? Open de pagina met extensies in je browser. Chrome – klik op ⋮ in de rechterbovenhoek van het scherm zodat er een dropdownmenu verschijnt. Het icoon van AdBlock bevindt zich bovenaan het dropdownmenu.

Hoe installeer ik een adblocker?

Een adblocker is een toevoeging aan je browser die het vertonen van online advertenties voorkomt.
...
Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!
Wat kost advertentie blokkering? Ad blocker software is gratis en te koop. De gemiddelde advertentieblokkeringssoftware kost ongeveer $29,99.

Hoe krijg ik ongewenste reclame weg?

Er zijn een paar manieren om van ongewenste reclame af te komen. Eén manier is het gebruik van een advertentieblokker, een stuk software dat voorkomt dat advertenties op websites verschijnen. Een andere manier is het gebruik van een privacygerichte browserextensie, die cookies en andere trackingtechnologieën blokkeert die worden gebruikt om gerichte advertenties te leveren. Tot slot kunt u een algemene browserextensie gebruiken die alle inhoud van derden blokkeert, inclusief advertenties.

Door Gore Arau

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Adobe Draw? :: Hoe krijg je je muis terug?
Handige links