Huis > K > Kun Je Met Rabobank Apple Pay?

Kun je met Rabobank Apple Pay?

Mobiel betalen, óók met Android

Heb je geen iPhone, maar wil je wel contactloos afrekenen met je smartphone? Met Rabo Wallet betaal je snel, eenvoudig en veilig met je digitale betaalpas. Bovendien is de Rabo Wallet-app gratis te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe voeg je kaarten toe aan Wallet?

Instapkaarten, tickets en andere kaarten toevoegen, gebruiken en delen in Apple Wallet
  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op 'Voeg toe' in de rechterbovenhoek.
Mensen vragen ook: hoe contactloos betalen met iphone?
Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.

Hoe kan ik betalen met mijn iPhone?

Om met je iPhone te kunnen betalen, moet je er eerst voor zorgen dat je een creditcard of betaalkaart aan je Apple ID hebt gekoppeld. U kunt dit doen door naar de app Instellingen te gaan en boven in het scherm op uw Apple ID te tikken. Selecteer daar de optie "Betaling en verzending" en voeg een creditcard of bankpas toe aan uw account.
Als je eenmaal een creditcard of bankpas aan je Apple ID hebt gekoppeld, kun je er op verschillende manieren aankopen mee doen. U kunt er bijvoorbeeld mee betalen voor apps en in-app aankopen in de App Store, Apple Music-abonnementen afsluiten of iCloud-opslag kopen. U kunt er ook mee betalen voor goederen en diensten van bedrijven die Apple Pay ondersteunen.
Om met Apple Pay een aankoop te doen, moet je eerst zorgen dat je iPhone ontgrendeld is en dat je op het beginscherm staat. Vervolgens kun je je iPhone bij een contactloze betaalterminal houden en Face ID of Touch ID gebruiken om de aankoop te bevestigen, of je kunt de Wallet-app openen en de kaart selecteren die je voor de aankoop wilt gebruiken. Zodra u de kaart hebt geselecteerd, kunt u op de knop "Betalen" tikken en Face ID of Touch ID gebruiken om de aankoop te bevestigen. Dit in overweging nemend, hoe werkt een wallet-app? Er zijn veel verschillende soorten portemonnee-apps, maar de meeste werken door uw privésleutel of zaadzin op uw apparaat op te slaan. Met sommige wallet apps kunt u uw cryptocurrencies ook opslaan op een exchange of online wallet, maar dit wordt over het algemeen niet aangeraden vanwege de veiligheidsrisico's.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dit in overweging nemend, waarom wordt mijn creditcard geweigerd?

Je creditcard kan geweigerd worden door drie mogelijke redenen: de instellingen voor je rekening en kaart, onvoldoende saldo, of onjuiste informatie. Het kan zijn dat je creditcard niet ingesteld is voor online betalingen. Controleer je bank om te bevestigen of dit kan.
Waarom kun je niet overal met creditcard betalen?
Dit heeft te maken met het beperkte creditcardgebruik in ons land en de kosten voor een winkelier. Een winkelier betaalt bij elke transactie een bedrag aan de bank. Dit bedrag is bij een gewone pinpas veel lager dan bij een creditcard. Visa en Mastercard vragen een relatief hoge vergoeding.

Hoe verifieer ik een betaalmethode?

Zo zoekt u uw verificatiecode op:
  1. Log in op uw bankrekening.
  2. Zoek de afschrijving die overeenkomt met het bedrag in Google Pay.
  3. Open de Google Pay-app. op uw Android-apparaat.
  4. Tik onderaan op Betaling.
  5. Tik onder de betaalmethode op Verifiëren.
  6. Kies het bedrag en tik op Verifiëren.
Is er storing bij iPhone? Er is geen storing met de iPhone.

Wat moet je doen als je iPhone niet meer reageert?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw iPhone niet meer reageert. Probeer eerst je iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te resetten. Dit doe je door de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden, totdat je het Apple-logo ziet. Als geen van beide werkt, moet u mogelijk uw iPhone herstellen.

Door Jillene

Vergelijkbare artikelen

Kan Avast niet installeren? :: Kan Android Auto via bluetooth?
Handige links