Huis > W > Wat Is Geen Voorbeeld Van Extern Geheugen?

Wat is geen voorbeeld van extern geheugen?

Voorbeelden van extern geheugen zijn de vaste schijf, USB-stick en cd-rom. Het woord 'extern' bij 'extern geheugen' kan verwarring opleveren, omdat dit geheugen niet per definitie buiten de computerkast zit. Dit is wel het geval bij een extern opslagmedium zoals een USB-stick (dat altijd extern geheugen is).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe groot was de eerst computer?

De ENIAC nam de ruimte in van een paar klaslokalen en hij woog 30 ton, dat is 30.000 kilogram. Om de ENIAC te laten werken zaten er vele duizenden elektronica-onderdelen in, zoals elektronenbuizen (de voorlopers van computerchips), diodes, weerstanden en condensatoren.
Hoe heette de machine die Ada hielp ontwerpen en waarvoor zij het allereerste computerprogramma schreef?
Bovendien schreef ze een plan om de machine Bernoulli-getallen te laten berekenen. Dit plan staat te boek als het eerste computerprogramma in de geschiedenis.23 jul. 1999

Je kunt ook vragen wie is de uitvinder van de computer wikikids?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. De eerste elektronische computer werd in het begin van de jaren veertig gemaakt door een team wetenschappers die werkten aan het Manhattan Project. De eerste digitale computer wordt echter meestal toegeschreven aan de Britse wiskundige Alan Turing, die er een ontwierp als onderdeel van zijn werk aan het breken van codes tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dienovereenkomstig, waarom hebben we een computer nodig? Computers zijn nodig voor uiteenlopende taken. Ze kunnen worden gebruikt om informatie op te slaan en op te vragen, om berekeningen uit te voeren en om andere apparaten te besturen. Computers kunnen ook worden gebruikt om documenten te maken en te bekijken, naar muziek te luisteren en video's te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Dienovereenkomstig, wat betekent computersysteem?

het geheel van alle computers en randapparatuur binnen een organisatie.
Wat is het doel van de computer?
Een computer is een elektronisch apparaat dat informatie of gegevens manipuleert. Het heeft de mogelijkheid om gegevens op te slaan, op te halen en te verwerken. U weet misschien al dat u een computer kunt gebruiken om documenten te typen, e-mails te verzenden, games te spelen en op internet te surfen.

Wat is de diameter van een cd?

Na jaren van testen en bijschaven werd in 1978 echter de cd-schijf met een diameter van 11,5 cm aan de internationale pers gepresenteerd.
Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen audio cd en cd? Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen audio-cd's en gewone cd's. Audio-cd's zijn gecodeerd met een ander soort foutcorrectie dan gewone cd's, en ze gebruiken ook een ander bestandsformaat. Audio-CD's zijn ook ontworpen om op CD-spelers te worden afgespeeld, terwijl gewone CD's op computers kunnen worden afgespeeld. Ten slotte hebben audio-cd's doorgaans een langere speelduur dan gewone cd's.

Wat dit betreft, hoe wordt een cd gelezen?

Een CD wordt gelezen met een laserstraal. De straal wordt gericht op het oppervlak van de schijf en gereflecteerd in een fotodetector. De fotodetector zet de straal om in een elektrisch signaal, dat vervolgens wordt versterkt en naar een digitaal-naar-analoog omzetter wordt gestuurd. De digitaal-naar-analoog omzetter zet het signaal om in een vorm die door een computer kan worden gelezen.

Door Kora Melgar

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone activeren in Apple Wallet? :: Wat te doen met oude floppy disk?
Handige links