Huis > H > Hoe Iphone Activeren In Apple Wallet?

Hoe iPhone activeren in Apple Wallet?

Een kaart voor Apple Pay toevoegen op een iPhone
  1. Tik in de Wallet-app op de knop 'Voeg toe' .
  2. Tik op 'Betaalkaart' of 'Creditcard'.
  3. Tik op 'Ga door'.
  4. Volg de stappen op het scherm om een nieuwe kaart toe te voegen.
  5. Verifieer uw gegevens bij uw bank of kaartverstrekker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, waarom wordt apple pay geweigerd?

Als een klant probeert om Google Pay te gebruiken, maar uw betaalautomaat de transactie niet registreert, controleert u of: het Android-toestel NFC ondersteunt en Lollipop 5.0 of hoger heeft, Google Pay is ingeschakeld in de Android-instellingen van het apparaat, Er een betaalmethode is toegevoegd aan Google Pay.
Is Apple Pay hetzelfde als Wallet?
Het gebruik van Apple Pay is eenvoudiger en veiliger dan een fysieke kaart. Als je je kaarten eenmaal hebt toegevoegd aan de Wallet-app , kun je met Apple Pay veilig betalen in winkels, voor het openbaar vervoer, in apps en op websites die Apple Pay ondersteunen.

Hoe doe je Apple Pay op je telefoon?

Als u Apple Pay op uw telefoon wilt gebruiken, moet u een iPhone 6 of later hebben met iOS 8.1 of later geïnstalleerd. Je moet ook een Apple Watch hebben met watchOS 2 of later of een iPhone SE met iOS 9.3 of later. Om Apple Pay op je iPhone in te stellen, open je de Instellingen-app en tik je op Wallet & Apple Pay. Vanaf hier kun je je credit- of debetkaarten toevoegen aan Apple Pay. Zodra u uw kaart hebt toegevoegd, kunt u Apple Pay gebruiken bij elke winkel die contactloze betalingen accepteert. Om te betalen met Apple Pay houdt u uw iPhone in de buurt van de contactloze lezer met uw vinger op de Touch ID-sensor. U voelt een trilling en/of hoort een pieptoon wanneer de betaling is voltooid. Bovendien, waarom kan ik geen betaalmethode toevoegen apple? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen betaalmethode kunt toevoegen bij Apple. Een reden zou kunnen zijn dat u geen creditcard of bankpas aan uw Apple ID hebt gekoppeld. Een andere reden kan zijn dat uw financiële instelling Apple Pay niet ondersteunt. Ten slotte is het ook mogelijk dat u uw limiet van acht actieve betaalmethoden in Apple Pay hebt bereikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe werkt betaalpas in Wallet?

Hoe werkt contactloos betalen met Apple Pay
  1. Dubbelklik op de knop aan de zijkant van uw iPhone en kijk naar het scherm.
  2. Hou de bovenkant van uw telefoon een paar centimeter van de betaalautomaat.
  3. Ziet u 'Gereed' en een vinkje op het beeldscherm? Dan heeft u betaald.
Hoe gebruik je Wallet?
Het werkt heel simpel. Voeg gewoon je creditcard, pinpas of prepaidkaart toe aan de Wallet-app op je iPhone. En vergeet niet je kaarten toe te voegen aan andere devices waarmee je Apple Pay wilt gebruiken. Deze feature werkt op iPhone, Apple Watch, Mac en iPad.

Hoe zet je geld op je Wallet?

Geld opwaarderen naar je wallet is heel eenvoudig.
  1. Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen (minimaal € 5)
  2. Kies een betaalwijze – je kunt kiezen voor iDeal of een creditcard (Visa of Mastercard)
  3. Kies voor betalen.
  4. Na betaling staat het saldo direct in je wallet en kun je een lot kopen.
Bovendien, waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen? Er zijn een paar redenen waarom uw betaalmethode kan zijn geweigerd. De meest voorkomende reden is dat uw creditcard verlopen is of niet genoeg geld heeft om de aankoop te dekken. Een andere mogelijkheid is dat uw factuuradres niet overeenkomt met het adres op uw creditcard. Ten slotte kan uw creditcardmaatschappij de aankoop als verdacht hebben aangemerkt en deze hebben geweigerd ter bescherming tegen fraude.

Dus, is er storing bij apple pay?

Apple Pay maakt gebruik van een NFC-antenne (Near Field Communication) om te communiceren met contactloze betaalterminals. De NFC-antenne bevindt zich bovenaan in het midden van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De antenne is verbonden met het Secure Element, een chip die uw betalingsgegevens opslaat. Het Secure Element wordt gebruikt om uw betalingsinformatie te valideren en uw betaling te autoriseren.
NFC is een korte afstand draadloze technologie waarmee twee apparaten met elkaar kunnen communiceren. NFC wordt in veel verschillende toepassingen gebruikt, zoals contactloos betalen, NFC-tags en apparaten met NFC.
NFC werkt door elektromagnetische inductie. Wanneer twee NFC-apparaten dicht bij elkaar worden gebracht, wordt een elektromagnetisch veld opgewekt. Dit veld kan worden gebruikt om gegevens te verzenden tussen de twee apparaten.
NFC is een zeer veilige manier om gegevens te verzenden. De gegevens worden versleuteld verzonden en de NFC-antenne is zo afgesteld dat hij alleen met specifieke apparaten werkt. Dit maakt het heel moeilijk voor iemand om de verzonden gegevens te onderscheppen en te lezen.
Apple Pay is een zeer veilige manier om voor goederen en diensten te betalen. De NFC-antenne en de Secure Element-chip werken samen om je betaalgegevens veilig te houden.

Door Minda

Vergelijkbare artikelen

Wat is de limiet van Apple Pay? :: Wat is geen voorbeeld van extern geheugen?
Handige links