Huis > W > Wat Is Cc Website?

Wat is CC website?

cc. . cc is het internetlandcode top-level domain (ccTLD) voor de Cocoseilanden, een Australisch territorium.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website Google Chrome?

U kunt een webpagina aan uw plank toevoegen door meer hulpprogramma's te selecteren. Selecteer in de hoek van uw scherm Launcher, klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingspictogram in een lijst met apps en selecteer plakken.

Wat is CC op maatbeker?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml).
Daarvan, hoe werkt bcc en cc?
Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Dienovereenkomstig, wat betekent xo in sms taal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de betekenis van "xo" in sms'jes kan variëren afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Enkele mogelijke interpretaties van "xo" zijn echter het uitdrukken van genegenheid of liefde, als vriendelijk gebaar, of als dankbetuiging. Wat is 1000cc? Een kubieke centimeter (cm3) is een volume-eenheid in het metrisch stelsel. Eén kubieke centimeter is gelijk aan één milliliter (mL) of één kubieke inch. In een liter zit 1000 kubieke centimeter.

Gerelateerde artikelen

Wat is het domein van een website?

Een unieke naam op het internet is een domeinnaam. De domeinnaam is sidn. Veel websites gebruiken domeinnamen. Met een domeinnaam kun je een persoonlijk mailadres aanvragen.

Dit in overweging nemend, wat zegt het aantal cc?

De cilinderinhoud van een auto (CC) is een term die wordt gebruikt om aan te geven hoeveel gas er in de cilinders van een verbrandingsmotor kan worden verbrand. De stelregel hierbij is eenvoudig: hoe groter het volume, hoe meer energie de motor kan leveren.
Is cc hetzelfde als pk?
Simpel uitgedrukt is de fiscale paardenkracht een maatstaf van de kracht van de motor. Meer bepaald de cilinderinhoud, uitgedrukt in cm³ of aantal kilowatt (kW). Een voorbeeld: één fiscale PK is gelijk aan 200 cm³ cilinderinhoud. Een auto met een cilinderinhoud van 1600cc heeft dus 8 fiscale PK.

Dienovereenkomstig, wat heeft een inhoud van 1 cl?

De standaardmaat voor de inhoud is (vaak) de liter.
...
Omrekentabel.
Eenheden van inhoud
clcentiliter1 cl = 1/100 l = 0,01 l
mlmilliliter1 ml = 1/1000 l = 0,001 l = 1 cm3 1 ml = 1 cc (verouderd) cm3 = kubieke centimeter
Mensen vragen ook: hoeveel cc gaat in een liter? Er zit 1000 cc in een liter.

Hoeveel is 4 cl?

4 cl is gelijk aan 0,135140 kopjes.

Door Orozco Lessing

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de nadelen van een Chromebook? :: Wat is CC medisch?
Handige links