Huis > W > Wat Betekent Avatar In Het Nederlands?

Wat betekent avatar in het Nederlands?

Het woord avatar komt uit het Sanskriet en betekent afdaling. In het hindoeïsme staat deze afdaling voor een goddelijk bewustzijn dat een mens op een moeilijk of belangrijk moment ervaart. Zo daalt de hindoeïstische god Vishnu af in verschillende entiteiten, die avatars worden genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Waar komt het woord avatar vandaan?

Een avatar (Sanskriet: अवतार, avatāra, letterlijk de neerdalende) is in het hindoeïsme een incarnatie, verschijning of manifestatie van een bepaalde godheid.
Dienovereenkomstig, wat is jouw avatar?
Het is een grafische weergave die wordt gebruikt om een openbaar profiel te identificeren. Avatars zijn meestal echte foto's, tekeningen in cartoon-stijl, anime of andere grafische afbeeldingen.

Dienovereenkomstig, wat is een avatar spiritueel?

Een avatar is een manifestatie van een hindoegodheid, meestal in menselijke vorm. Wat is een avatar of incarnatie? In het hindoeïsme is een avatar een opzettelijke afdaling van een godheid naar de aarde, of een afdaling van het Opperwezen, en wordt in het Engels meestal vertaald als "incarnatie", hoewel sommige geleerden de voorkeur geven aan de termen "descent" of "manifestatie" in plaats van "incarnatie". Het incarnatieconcept is al sinds de oudheid belangrijk voor hindoes, en is vooral belangrijk in de Bhagavad Gita en de hindoeïstische mythologie, waar Krishna wordt beschouwd als een avatar van Vishnu.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe maak je je eigen avatar?

Volg de stappen hieronder.
  1. Open de Facebook-app op je telefoon.
  2. Klik rechts onderin op de drie streepjes (het kan per toestel verschillen waar dit menu zich bevindt).
  3. Scrol naar beneden en klik op Meer weergeven.
  4. Klik op Avatars.
  5. Nu opent er een venster en kun je aan de slag met het maken van je eigen Facebook avatar.
Wat dit betreft, waar is avatar op gebaseerd?
Avatar: De Legende van Aang speelt zich af in een wereld - grenzend aan een parallelle geestenwereld - die de thuisbasis is van mensen en hybride dieren. De menselijke beschaving is verdeeld in vier naties, genoemd naar de vier klassieke elementen: de Waterstam, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden.

Dienovereenkomstig, waarvan is de godin durga het symbool?

Ze vertelt dat het een van de belangrijkste godinnen is uit het hindoeïsme. "Durga staat voor vrouwelijke energie. Ik aanbid haar zelf ook. Ze staat voor het goede, de overwinning op het kwade.
Dus, welke taal is sanskriet? Sanskriet is een klassieke taal van India, een liturgische taal van het hindoeïsme, boeddhisme en jainisme, en een van de 22 officiële talen van India. De naam Sanskriet betekent "verfijnd", "gewijd" en "geheiligd". Het is altijd beschouwd als de "hoge" taal en wordt voornamelijk gebruikt voor religieuze en wetenschappelijke verhandelingen.

Hoe maak je je eigen poppetje op WhatsApp?

Er is geen ingebouwde manier om je eigen poppetje te maken op WhatsApp, maar je kunt een aangepaste emoji maken door deze stappen te volgen:
1. Zoek een afbeelding van het poppetje dat je wilt maken. Zorg ervoor dat de afbeelding van hoge kwaliteit is en een transparante achtergrond heeft.
2. Sla de afbeelding op je telefoon op.
3. Open WhatsApp en ga naar de chat waarin je de aangepaste emoji wilt gebruiken.
4. Tik op het emoji-pictogram en vervolgens op het +-pictogram.
5. Selecteer de afbeelding die je hebt opgeslagen en tik op de knop Gebruiken.
Uw aangepaste emoji is nu beschikbaar in de chat.

Door Ginelle

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen avatar maken op Facebook? :: Wat is de maat van A1?
Handige links