Huis > W > Wat Zijn Bruten?

Wat zijn bruten?

Bruut definities

naamw. (m.) Uitspraak: [bryt] Verbuigingen: bruten (meerv.) gewelddadige man Voorbeeld: `De bruut liet iedereen schrikken met zijn agressief gedrag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Men kan zich ook afvragen: wat is de betekenis van bruusk?

abrupt, acuut, bruusk, eensklaps, ineens, klakkeloos, onaangekondigd, onverhoeds, onverwacht, onverwachts, opeens, pardoes, plots, plotsklaps, rats, schielijk, subiet. onverhoeds (bw) : bruusk, onverwacht, onverwachts, onvoorzien, onvoorziens, plotseling, schielijk.
Daarvan, waar komt het woord bruut vandaan?
Ontleend via Frans brut 'ruw' [eind 13e eeuw; Rey] of wellicht ook rechtstreeks aan Latijn brūtus 'zwaar, lomp', dat wrsch. uit een Italisch dialect stamt waar b- < *gw-, in welk geval het woord verwant is met Latijn gravis 'zwaar', zie → gravitatie. Zie ook → brutaal, → bruto. bruut zn.

Wat is nietsontziend?

In de informatica is meedogenloos een kwaliteit van een softwareprogramma of algoritme die snelheid en efficiëntie boven alle andere factoren stelt. Meedogenloze algoritmen zijn ontworpen om de klus zo snel mogelijk te klaren, zonder rekening te houden met andere overwegingen zoals nauwkeurigheid, leesbaarheid of onderhoudbaarheid.
Meedogenloosheid wordt vaak beschouwd als een deugd in de computerwereld, omdat het tot efficiëntere en effectievere programma's kan leiden. Het kan echter ook leiden tot programma's die moeilijk te begrijpen en te onderhouden zijn, en die eerder fouten bevatten. Vervolgens, wat is het tegenovergestelde van bruusk? Het tegenovergestelde van bruusk is hoffelijk.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Vervolgens, wat is de betekenis van waakzaam?

oplettend, acht slaand op wat kan gebeuren, gereed om te handelen : wij moeten waakzaam blijven ; hij is voor zijn zaak zeer waakzaam ; - een waakzaam oog op of over iets houden, er voortdurend op toezien.
Dus, wat is de betekenis van abrupt?
(Engels) Afgeknot, plotselinge verandering in vorm of afmeting.

En nog een vraag, wat zei caesar tegen brutus?

' 'Ook gij, Brutus? '. Het zijn de famous last words van Julius Caesar, uitgesproken nadat hij had gezien dat zijn protégé Brutus hoorde tot de samenzweerders die hem vermoordden.
Mensen vragen ook: wat waren de laatste woorden van caesar? Caesars laatste woorden zijn niet definitief bekend, omdat er tegenstrijdige verslagen zijn van zijn laatste momenten. Enkele van de meest populaire laatste woorden die aan Caesar worden toegeschreven zijn "et tu, Brute? "(" Jij ook, Brutus?"). Deze woorden zouden zijn gesproken tegen zijn vriend en uiteindelijke verrader Marcus Brutus, die één van de moordenaars was.

Waar komt het woord bruid vandaan?

Het woord bruid komt van het Oudengelse woord brūd, dat "een jonge vrouw of meisje" betekent.

Door Bonne Prindle

Vergelijkbare artikelen

Wat is een nietsontziende oorlog? :: Wat wordt er bedoeld met data?
Handige links