Huis > W > Wat Is Een Nietsontziende Oorlog?

Wat is een nietsontziende oorlog?

zonder medelijden of inschikkelijkheid

`Er wordt een bloedige en nietsontziende oorlog gevoerd. ` Bron: WikiWoordenboek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een cyberaanval in oorlog?

De websites en servers van Estse overheidsinstanties, bedrijven, banken en communicatievoorzieningen werden platgelegd door ze te overladen met lege gegevens, waardoor ze vastliepen en wekenlang onbruikbaar waren.

Je kunt ook vragen wat is het tegenovergestelde van fitte?

in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): fit ≠ gammel.
Wat is Deboucheren?
de verstopping, versperring wegnemen; ontkurken; uit een engte, een bergpas oprukken.

Bovendien, hoe wordt het voetstuk van een beeld of een zuil genoemd 8 letters?

De sokkel van een standbeeld of zuil wordt de sokkel genoemd. Het is het onderste gedeelte van het beeld of de zuil, dat op de grond rust. De sokkel is vaak sierlijk versierd en kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals steen, marmer of brons. Daarvan, wat is toegeeflijk? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het subjectief is. We kunnen echter wel een algemene definitie van toegeeflijk geven. Lankmoedig verwijst in het algemeen naar iets dat buitensporig of luxueus is, vaak op een manier die als verkwistend wordt beschouwd. Het kan ook verwijzen naar iemand die buitensporig toegeeflijk is, wat betekent dat hij te toegeeflijk of permissief is, vaak tegenover zichzelf of anderen.

Wat wordt bedoeld met de vormgeving?

Vormgeving is het verzamelbegrip voor allerlei vormen van (iets) ontwerpen. Voorbeelden van Vormgeving zijn architectuur, grafische vormgeving, industriële vormgeving, interieurontwerpen, modeontwerpen en beeldhouwen. Vormgeving betekent ook het brengen in of tot een bepaalde vorm, compositie.
Wat dit betreft, wat is de betekenis dienstbaar?
DIENSTBAAR, bn. dienende, ondergeschikt; dat meisje is dienstbaar, is ergens in dienst; - de dienstbare stand, de stand der bedienden; (fig.) een volk dienstbaar maken, onderwerpen, onder het juk brengen; - de omstandigheden dienstbaar maken aan zijne plannen, er tot uitvoering zijner plannen gebruik van maken.

Wat is een ander woord voor abrupt?

als synoniem van een ander trefwoord: plotseling (bw) : abrupt, acuut, bruusk, eensklaps, ineens, klakkeloos, onaangekondigd, onverhoeds, onverwacht, onverwachts, opeens, pardoes, plots, plotsklaps, rats, schielijk, subiet.
Wat is de betekenis van absurd? De betekenis van absurd is erg moeilijk te definiëren, omdat het een begrip is dat vaak op verschillende manieren wordt gebruikt. In het algemeen kan de term echter worden gebruikt om iets te beschrijven dat in strijd is met de rede of de logica, of dat belachelijk onwaarschijnlijk is. Bovendien kan de term worden gebruikt om een situatie te beschrijven waarin het individu zich niet verbonden voelt met de wereld om hem heen.

Wat betekent blikveld?

Visueel veld verwijst naar het hele gebied dat iemand kan zien met het hoofd naar voren gericht. Dit omvat wat men zowel perifeer als centraal kan zien.

Door Oneill

Waar vind ik defragmenteren in Windows 10? :: Wat zijn bruten?
Handige links