Huis > W > Wat Betekent Gegevens Exporteren?

Wat betekent gegevens exporteren?

E. Het omzetten van een bestand in een andere bestandsextensie. Bij exporteren wordt een bestand in het ene programma omgezet in een formaat dat geschikt is om door het andere programma te worden gelezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Daarvan, wat is export wikikids?

Export is het verkopen van goederen aan andere landen. Export is hetzelfde als uitvoer.
Wat zijn de exportproducten van Nederland?
De belangrijkste exportgoederen zijn de machines en vervoermaterieel met een aandeel van bijna 30 procent van het totaal. Andere grote exportproducten zijn de chemische producten, minerale brandstoffen, voeding en levende dieren en de gefabriceerde goederen.

Vervolgens, wat is een exportland?

Een exportland is een land dat goederen of diensten verscheept naar een ander land. Waarom is import en export belangrijk? Er zijn een paar redenen waarom invoer en uitvoer belangrijk zijn. Ten eerste zorgen ze ervoor dat landen over de middelen beschikken die ze nodig hebben om te functioneren. Dit is vooral belangrijk voor landen die zelf niet veel natuurlijke hulpbronnen hebben.
Een andere reden waarom import en export belangrijk zijn, is dat ze de economie kunnen stimuleren. Wanneer verschillende landen met elkaar handel drijven, kan dat helpen om banen en groei te creëren.
Tenslotte kan import en export ook culturele uitwisseling bevorderen. Als mensen uit verschillende landen met elkaar omgaan, kan dat helpen om barrières te slechten en begrip te kweken.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe exporteer je een bestand?

Projectgegevens exporteren
  1. Kies Bestand > Opslaan als.
  2. Kies Bladeren.
  3. Selecteer in het vak Opslaan als de bestandsindeling waar u gegevens naar wilt exporteren.
  4. Typ in het vak Bestandsnaam een naam voor het geëxporteerde bestand.
  5. Kies Opslaan.
Wat is een ander woord voor export?
exporteren:

(geëxporteerd), uitvoeren. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: exporteren (ww): uitvoeren.

Je kunt ook vragen wat betekent geëxporteerd worden?

exporteren - Het vervoeren of versturen van handelswaar uit het ene land naar een of meerdere andere landen voor verkoop of ruil.
Wat is de betekenis van importeren? In computerprogrammering is importeren het proces waarbij een codemodule toegankelijk wordt gemaakt voor het huidige codebestand. Wanneer een codebestand een codemodule importeert, wordt de code in de module onderdeel van het codebestand en kan deze door het codebestand worden uitgevoerd.

Dienovereenkomstig, wat is economie eenvoudig uitgelegd?

Economie is de studie van de manier waarop mensen middelen gebruiken om goederen en diensten te produceren en hoe die goederen en diensten op markten worden uitgewisseld.

Door Meggs

Vergelijkbare artikelen

Wat is import wikikids? :: Wie heeft de dollar bedacht?
Handige links