Huis > W > Wat Is Een Modegek?

Wat is een Modegek?

Definities die `modegek` bevatten:

IJdeltuit = 1) Behaagziek mens 2) Daad 3) Fat 4) Iemand die met zichzelf ingenomen is 5) IJdel mens 6) IJdel persoon 7) Kwast 8) Met zichzelf ingenomen persoon 9) modegek 10) Nuf 11) Praalziek mens 12) Praalzieke 13) Praalziekwicht 14) P...

Lees verder

Daarvan, wat is het tegenovergestelde van een bot mes?

onvriendelijk en kortaf vb: ze gaf een bot antwoord Tegenstellingen: aardig attent vriendelijk mild hoffelijk door veelvuldig gebruik niet scherp meer vb: dit mes is bot,...
Hoe schrijf je bolleboos?
De correcte vorm is: bolleboos. Op dit woord is de hoofdregel voor de tussenletters -e- en -en- niet van toepassing.

Wat is een ander woord voor bolleboos?

Er is geen enkel woord dat dezelfde betekenis heeft als "bol", maar er zijn een paar woorden die in de buurt komen. "Rond", "bolvormig" en "bolvormig" beschrijven allemaal een vorm die lijkt op een bol. Mensen vragen ook: hoe herken je een uitdrukking? De meest elementaire manier om een uitdrukking te herkennen is te zoeken naar een combinatie van een variabele en een waarde. Bijvoorbeeld, de uitdrukking x + 5 staat voor de optelling van een variabele (x) en een waarde (5). Een andere manier om een uitdrukking te herkennen is te zoeken naar een combinatie van een operator en operanden. Bijvoorbeeld, de uitdrukking 5 + 3 staat voor de optelling van twee operanden (5 en 3).

Daarvan, wat zijn de vaste voorzetsels?

Een aantal werkwoorden of werkwoordelijke uitdrukkingen worden verbonden met een zogenaamd vast voorzetsel, bijvoorbeeld: belang hechten aan, grenzen aan, afrekenen met, snakken naar, wachten op, bestand zijn tegen. Het is soms onduidelijk wat precies een vast voorzetsel is.
Wat is het verschil tussen spreuken en gezegden?
Een gezegde bevat, in tegenstelling tot een spreekwoord, vaak geen wijsheid. In een gezegde staat ook geen werkwoord. Hierdoor is een gezegde geen zin, maar een zinsdeel. Daarnaast heeft een gezegde meestal geen letterlijke betekenis, maar een figuurlijke.

Wat is een ander woord voor fietstaxi?

Becak = Ook wel fietstaxi.
Wat is de betekenis van banaal? Het woord banaal wordt vaak gebruikt om iets te beschrijven dat saai en onorigineel is. Het kan ook gebruikt worden om iets te beschrijven dat te gewoontjes of clichématig is.

Trouwens, wat is een ander woord voor winstgevend?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, want er zijn vele factoren die kunnen bijdragen tot winstgevendheid. Enkele mogelijke woorden die een winstgevend bedrijf kunnen beschrijven zijn succesvol, bloeiend, lucratief en welvarend.

Door Tyson Ospina

Wat betekent dit emoji 😍? :: Wat is de betekenis van een plat?
Handige links