Huis > W > Wat Betekent Dit Emoji ๐Ÿ˜?

Wat betekent dit emoji ๐Ÿ˜?

๐Ÿ˜: helemaal verliefd

Je gebruikt deze emoji wanneer je iets mooi of lief vindt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat betekent een smiley met hartjes ogen?

De betekenis van het poppetje met hartjes als ogen ? is vergelijkbaar met het hartje. Gebruik het om waardering of liefde uit te spreken.
Wat betekent ๐Ÿ’œ?
Het paarse hart ๐Ÿ’œ

Deze emoji staat voor seksualiteit. Als je deze ontvangt, kan het dus betekenen dat degene waar je mee praat een oogje op je heeft of met je wil praten over een liefdesavontuur.

Wat betekent deze smiley ๐Ÿ˜?

De ๐Ÿ˜ emoji, ook bekend als de Smirking Face emoji, is een veelgebruikte emoji die meestal een gevoel van zelfvoldaanheid, zelfgenoegzaamheid of sluwheid overbrengt. Het kan ook worden gebruikt om een speelse of ondeugende toon over te brengen. Wat dit betreft, wat betekent ๐Ÿ˜ข? De ๐Ÿ˜ข emoji is een Unicode-teken dat in 2010 aan Unicode 6.0 werd toegevoegd. Het is geclassificeerd als een emotie-symbool, en wordt vaak gebruikt om verdriet of teleurstelling weer te geven.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

En nog een vraag, welke emoji betekent knuffel?

Open handen

Werkelijke betekenis: Dit is een knuffel, of het kan worden gebruikt als Jazz hands.
Wat betekent ๐Ÿงก?
Als je dit stuurt, wil je eigenlijk zeggen dat je louter vriendschappelijke gevoelens hebt voor iemand. Het staat niet voor verliefdheid, maar voor vriendschap.

Wat dit betreft, wat is de betekenis van wollah?

Wollah betekent " ik zweer op God" in het Arabisch en het is GEEN straattaal en NIET om cool over te komen.
Wat is een louter? Een mer is een klein waterlichaam, meestal zoet water, dat door land is omgeven. Meren worden meestal gevonden in laaggelegen gebieden en zijn vaak ondiep.

Dus, wat is een paar?

Een paar is twee kopieรซn van hetzelfde ding. In het geval van computerprogrammering is een paar twee waarden die op dezelfde plaats in het geheugen zijn opgeslagen.

Door Zane Hixon

Vergelijkbare artikelen

Wat ben je als je binair bent? :: Wat is een Modegek?
Handige links