Huis > H > Heeft Apple Een Mail?

Heeft Apple een mail?

Met Mail op iCloud.com kun je e-mailberichten zowel versturen als ontvangen vanaf je iCloud Mail-account met een webbrowser. Als je iCloud+ hebt, kun je ook e-mail versturen en ontvangen vanaf een aangepast e-maildomein (niet beschikbaar in alle landen of regio's).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat dit betreft, hoe kun je bellen op een laptop?

Voor bellen heb je Bluetooth-functionaliteit op uw pc en op uw Android-apparaat nodig, dus zorg ervoor dat u het voor beide hebt ingeschakeld. Een telefoongesprek voeren op uw PC: Open de app Telefoonkoppeling en selecteer Aanroepen. Zoek in het vak Uw contactpersonen naar een naam of nummer van een contactpersoon. Hoe verbind je je iPhone met je macbook? Synchronisatie tussen je Mac en je iPhone configureren

  1. Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer.
  2. Selecteer de iPhone in de navigatiekolom van de Finder op de Mac.
  3. Klik boven in het venster op het type materiaal dat je wilt synchroniseren (bijvoorbeeld 'Films' of 'Boeken').

Wat dit betreft, hoe configureer je iphone met macbook?

Aangenomen dat u tips wilt om uw iPhone op uw MacBook aan te sluiten:
1. Ga op je iPhone naar Instellingen > Bluetooth en zet Bluetooth aan.
2. Op uw MacBook opent u Systeemvoorkeuren > Bluetooth.
3. Klik op het "+" teken om een nieuw apparaat toe te voegen. Uw iPhone zou in de lijst met apparaten moeten verschijnen.
4. 4. Klik op uw iPhone in de lijst en klik vervolgens op "Koppelen".
5. Mogelijk wordt u gevraagd een wachtwoord op uw iPhone in te voeren. Zo ja, voer het wachtwoord in en klik op "Gereed".
6. Zodra het koppelen is voltooid, zouden uw iPhone en MacBook verbonden moeten zijn. Dienovereenkomstig, hoe duur is apple care? AppleCare+ voor iPhone, iPad, Apple Watch, iPod touch en Mac kost € 149 of € 229, afhankelijk van het apparaat. De prijs is hetzelfde, of je het nu in de Apple Store, bij een erkende reseller of telefonisch bij Apple koopt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Daarvan, hoe kan ik een klacht indienen bij apple?

Als je ondersteuning nodig hebt voor je Apple product of service, ga je naar de Apple Support-website. Apple stelt je feedback over de producten zeer op prijs. Als je een opmerking hebt over een specifieke productlijn, ga je naar de pagina Feedback over Apple producten en klik je op de betreffende link. Wat dit betreft, hoe kan ik zien wat voor type iphone ik heb? Je kunt het modelnummer terugvinden in de instellingen app van je iPhone.

  • Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen.
  • Kies voor de optie Info.
  • Bij het Modelnummer zie je vervolgens een nummer staan zoals MWHM2ZD/A.

Bovendien, is applecare het waard?

Een voordeel van AppleCare+ is dat reparatiekosten flink goedkoper zijn als je schade hebt die niet onder de garantie valt. Laat je je iPhone vallen en is het scherm kapot, dan kost het voor een iPhone 12 Pro met AppleCare+ €29 om te repareren (prijspeil april 2021), terwijl je zonder AppleCare+ €519,10 kwijt bent. Wat dit betreft, wat vergoed applecare? AppleCare reimbursements hangt af van het probleem dat je hebt. Als het probleem wordt veroorzaakt door een fout in het ontwerp of de fabricage, zal Apple de kosten van de reparatie of vervanging vergoeden. Als het probleem wordt veroorzaakt door schade die niet is veroorzaakt door een fout in het ontwerp of de fabricage, zal Apple de kosten van de reparatie vergoeden, maar niet de kosten van de vervanging.

Wat valt onder AppleCare+?

AppleCare+ biedt dekking voor je iPhone, iPad en iPod touch, met twee jaar technische ondersteuning van Apple en ook schadevergoeding tot aan € 1.500.

Door Therine

Vergelijkbare artikelen

Kan je bellen met Apple Watch zonder telefoon? :: Hoe gratis Bellen met iPhone?
Handige links