Huis > W > Wat Is Een Trollenleger?

Wat is een Trollenleger?

Mensen die via internet onjuiste informatie verspreiden om te zorgen voor een bepaalde beeldvorming. Iemands belangen kunnen hierdoor behartigd worden.

Lees verder

Welke wezens veranderen in steen wanneer ze worden beschenen door de zon?

Trollen zijn wezens die voorkomen in de trilogie In de Ban van de Ring van J.R.R. Tolkien. In de boeken van Tolkien zijn trollen sterke domme wezens die in steen veranderen als ze door de zon beschenen worden. Trollen zijn meestal gewapend met een bijl of hamer om hun tegenstanders te verpletteren.
Men kan zich ook afvragen: hoe zijn trollen ontstaan?
Trollen zijn wezens uit fabels en mythes. Ze komen oorspronkelijk uit Noord-Europa, vooral Noorwegen, Zweden, Denemarken en Zuid-Duitsland. Ze zijn niet erg slim en lopen vaak rond met een knuppel of bijl om hun vijanden te verwonden. Naast deze wezens heb je ook nog speelgoed trollen.

Wat betekent flamen?

Flaming is een term die wordt gebruikt voor vijandige of beledigende interactie tussen gebruikers online. Het kan de vorm aannemen van schelden, spotten en algemene pesterijen. Wat is het verschil tussen een internet bot en een internet troll? Een internetbot is een computerprogramma dat is ontworpen om bepaalde taken te automatiseren. Een bot kan bijvoorbeeld worden gebruikt om automatisch een database te vullen met informatie van een website.
Een internet trol is een persoon die opzettelijk opruiende, beledigende of anderszins verstorende opmerkingen plaatst op online forums en gemeenschappen. Trollen proberen meestal een emotionele reactie bij hun doelwit uit te lokken, en hun gedrag wordt vaak gekenmerkt door het opzettelijk uitlokken van argumenten en het uitlokken van gevoelens van woede of frustratie.

Welke bekende zanger maakt gebruik van internet trollen?

Het trollenleger van popartiest Dotan. Ze zijn opvallend actief op sociale media, de fans van de Nederlandse zanger Dotan. Ze prijzen hem de hemel in, als zanger én als mens. Maar Dotan blijkt zich te bedienen van trollen, nepaccounts met fictieve namen.
Hoe draait de maan om de zon?
Dus de aarde lijkt een beetje te schommelen terwijl de maan een veel grotere cirkelbaan draait om dit punt. De cirkelbaan om het aarde-maan zwaartepunt en de cirkelbaan van aarde-maan zwaartepunt om de zon zorgt voor de uiteindelijke rotatie om de zon.

Wat draait om de aarde?

De aarde en de zon

De aarde draait in ongeveer 365 dagen om de zon heen. Dit noemen wij een jaar. Omdat de aarde er eigenlijk iets meer dan 365 dagen over doet, hebben wij één keer in de vier jaar een schrikkeljaar. Ondertussen draait de aarde ook om zijn eigen as.
Dienovereenkomstig, hoe draait de aarde om de zon? De aarde draait rond de zon in een elliptische baan. Dit betekent dat de aarde niet altijd op dezelfde afstand van de zon staat. Begin januari staat de aarde het dichtst bij de zon (perihelium) en begin juli het verst van de zon (aphelium). De baan van de aarde om de zon maakt een hoek van ongeveer 7 graden ten opzichte van het vlak van de evenaar van de aarde. Dit betekent dat de noord- en zuidpool van de aarde gedurende het jaar niet op één lijn staan met de zon. De baan van de aarde is niet perfect cirkelvormig, zodat de snelheid van de aarde in haar baan varieert. De aarde beweegt het snelst als ze het dichtst bij de zon is en het langzaamst als ze het verst van de zon is.

Wat betekent Fleem?

Fleem is een slangterm die wordt gebruikt om een persoon te beschrijven die als vervelend of irritant wordt beschouwd.

Door Eliason

Wat is een type Nederlands? :: Wat is iemand trollen?
Handige links