Huis > W > Wat Betekent Cc In Chat?

Wat betekent CC in chat?

Carbon Copy, Een kopie van een e-mailbericht verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van sms?

Sms, de afkorting van 'Short Message Service', werd oorspronkelijk ontwikkeld om tekstberichten tussen mobiele telefoons te versturen.
Wat dit betreft, wat is het nut van cc?
Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden. Deze optie wordt veelal gebruikt wanneer je bijvoorbeeld een bericht stuur naar persoon A en persoon B een kopie daarvan wenst te ontvangen, veelal ter kennisgeving.

Trouwens, wat is het verschil tussen cc en cl?

Het belangrijkste verschil tussen cc en cl is dat cc een meeteenheid van volume is, terwijl cl een meeteenheid van gewicht is. Beide eenheden worden gebruikt om de hoeveelheid van een stof te meten, maar ze zijn niet uitwisselbaar. Vervolgens, is een sms gratis? Een tekstbericht is niet gratis. De verzender betaalt voor de sms, en de ontvanger betaalt voor de sms. Het bedrag dat elke persoon betaalt, hangt af van zijn provider en abonnement.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Je kunt ook vragen waar vind ik mijn sms-berichten?

Je kunt sms'jes verzenden naar en ontvangen van vrienden en contacten via Berichten.
...
Zoeken naar berichten, foto's, plaatsen en meer
  1. Open de Berichten-app .
  2. Tik op Zoeken .
  3. Geef je zoektermen op. Je kunt filters gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen.
Dienovereenkomstig, wat is de afkorting van ohw?
De term onderhanden werk wordt gebruikt in de financiƫle administratie van organisaties. Het onderhanden werk geeft aan hoeveel werkzaamheden zijn verricht waarvoor nog geen factuur gestuurd is naar de opdrachtgever.

Wat is het verschil tussen CC en aan?

Vaak worden 'Aan' en 'CC' door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil tussen de twee. Je gebruikt het CC-veld namelijk om mensen te mailen die alleen op de hoogte moeten worden gesteld van je e-mail, maar waar geen directe reactie of actie van nodig is.
Wat betekent CC in een email? CC staat voor "carbon copy". Wanneer u iemand CC op een e-mail stuurt, stuurt u hem een kopie van de e-mail. De e-mail verschijnt in hun inbox, net zoals die van jou.

Men kan zich ook afvragen: waarom cc ipv ml?

Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste zijn cc en ml eigenlijk uitwisselbaar, waarbij cc een formelere manier is om ml te zeggen. Ten tweede is cc een meeteenheid die vaker wordt gebruikt op medisch gebied, zodat het logischer is om cc te gebruiken als het gaat om medische handelingen. Ten derde is cc een kleinere meeteenheid dan ml, dus nauwkeuriger.

Door Pattani

Vergelijkbare artikelen

Wat heeft een inhoud van 1 cl? :: Wat is een CRM systeem wiki?
Handige links