Huis > W > Wat Betekent De Afkorting Cgi?

Wat betekent de afkorting CGI?

( Common Gateway Interface) Een standaard die door programmeurs wordt gebruikt om hun programma's interactief met het World Wide Web te laten omgaan. CGI scripts kunnen in veel computertalen worden geschreven. C en Perl zijn de meest gebruikte talen hiervoor.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Daarvan, wat is examinering?

Examineren. Het afnemen van een (kwalificerend) examen, examenonderdeel of exameneenheid.
Wat is een CGI motor bij Mercedes?
Engelse afkorting voor 'Stratief-Charged Gasoline Injection'. Het komt er op neer dat motoren met deze benaming over directe brandstofinspuiting zijn uitgerust. Het is de benaming van de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz voor hun motoren met directe brandstofinspuiting.

Wat dit betreft, wat doet een examencommissie mbo?

Een examencommissie is een groep mensen die verantwoordelijk is voor het vaststellen en beoordelen van examens. Zij werken meestal voor een bepaalde school of hogeschool, maar er zijn ook nationale en internationale commissies. De belangrijkste taak van een examencommissie is het vaststellen en beoordelen van examens, maar zij kan ook betrokken zijn bij het vaststellen van de syllabus, het ontwerpen van de cursus en het geven van training en ondersteuning aan docenten. Hoe noem je iemand die bij een examen zit? Een student.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Bovendien, wat is een ontwikkelingsgerichte toets?

Het uitgangspunt van ontwikkelingsgericht onderwijs is dat leerlingen het beste leren van en met anderen, in een betekenisvolle context. Er is aandacht voor de cognitieve ontwikkeling, en voor de sociale, emotionele en creatieve ontwikkeling van leerlingen.
Wat houdt Blue Efficiency in?
BlueEfficiency is een term van autofabrikant Mercedes-Benz voor zuinige motortechnologie. BlueEfficiency staat voor het verlagen van het verbruik, het besparen van kosten en het ontzien van het milieu.

Hoe werkt de examencommissie?

Bij de Examencommissie secundair onderwijs kunt u op eigen tempo een getuigschrift of diploma secundair onderwijs behalen. Studeren voor de Examencommissie is zelfstudie. Er worden geen lessen gegeven of cursussen ter beschikking gesteld. De Examencommissie organiseert alleen examens.
Dienovereenkomstig, hoe vaak mag je een toets herkansen mbo? Er is geen specifiek antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van het beleid van het bedrijf of de organisatie die de test afneemt. De meeste bedrijven of organisaties zullen echter toestaan dat kandidaten een test opnieuw afleggen als ze de eerste keer niet geslaagd zijn.

Is een Keuzedeel verplicht?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke eisen van de opleiding waarvoor je staat ingeschreven. In het algemeen is een keuzevak echter geen verplicht vak, maar een facultatief vak dat je kunt volgen om aan extra studiepunten te voldoen of om een bepaald interessegebied te verkennen.

Door Savil

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Examendossier? :: Wat doet Classic Shell?
Handige links