Huis > W > Wat Betekent In Php?

Wat betekent in PHP?

PHP is een servergebaseerde open-source scripttaal die voornamelijk dient voor het maken van dynamische webpagina's. Oorspronkelijk stond de afkorting voor 'Personal Home Page Tools', maar tegenwoordig voor 'PHP: Hypertext Preprocessor'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen html en php?

HTML zorgt voor de opmaak, PHP zorgt voor de verwerking van gegevens. Stukjes PHP-code kunnen worden opgenomen in de HTML-pagina's. Handige toepassingen kunnen hiermee worden gebruikt. Voor deze verwerking is een processor nodig op een webserver.
Men kan zich ook afvragen: wat kun je doen met php?
PHP werkt als een Common Gateway Interface programma, dat betekent dat je er dus data mee kunt verzamelen en cookies mee kunt versturen en ontvangen. Bovendien kan je er dus dynamische pagina content mee maken. PHP is uniek in het server-side en command line scripting.

Vervolgens, waarom php gebruiken?

PHP is een veelgebruikte, open source scripttaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van websites en webgebaseerde toepassingen. PHP staat bekend om zijn gebruiksgemak en snelheid, waardoor het een populaire keuze is voor webontwikkelaars. Wat dit betreft, wat is er bijzonder aan de afkorting php? De programmeertaal PHP werd oorspronkelijk in 1994 gecreƫerd door Rasmus Lerdorf. De naam "PHP" is een recursief acroniem voor "PHP: Hypertext Preprocessor". PHP is een vrije, open source scripttaal die veel wordt gebruikt voor het maken van dynamische webpagina's.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe installeer je PHP?

PHP installeren
  1. Download de x64 Non Thread Safe versie van PHP (laatste versie) Link: http://windows.php.net/download/
  2. Pak de ZIP-file uit naar bijvoorbeeld C:\php.
  3. Maak een kopie van "php.ini-development" en noem die php.ini.
Trouwens, wat is een nadeel van javascript?
Snelheid. JavaScript kan een grote negatieve invloed hebben op de laadtijd van een website, doordat het renderen van JavaScript meer processorkracht kost dan het renderen van HTML. Tegenwoordig is snelheid een rankingfactor en zijn gebruikerssignalen ook een belangrijke rankingfactor.

Je kunt ook vragen wat doe je met javascript?

JavaScript is een scripttaal waarmee je webpagina's interactief kan maken. Een stukje van een scripttaal bestaat uit een aantal opdrachten die de browser uitvoert. De browser ontvangt deze opdrachten als een HTML-pagina wordt ingeladen. De scripttaal staat namelijk in de HTML-code.
Wat is HTML CSS en JavaScript? HTML, CSS en JavaScript zijn programmeertalen die worden gebruikt om websites en webapplicaties te maken. HTML wordt gebruikt om de inhoud van een webpagina te structureren, CSS wordt gebruikt om de inhoud van een webpagina op te maken, en JavaScript wordt gebruikt om interactiviteit aan een webpagina toe te voegen.

Dus, is het moeilijk om php te leren?

Nee, PHP leren is relatief eenvoudig in vergelijking met andere programmeertalen. PHP is een scripttaal, wat betekent dat ze ontworpen is om gemakkelijk te lezen en te schrijven. PHP-code is vaak ingebed in HTML-code, waardoor het gemakkelijk te leren is voor webontwikkelaars die HTML al kennen.

Door Rillis Mensick

Vergelijkbare artikelen

Wat is PHP Hosting? :: Wat is een OEM fabrikant?
Handige links