Huis > W > Wat Betekent Tg In Frans?

Wat betekent TG in Frans?

'Ta gueule' heb je vast wel eens gehoord. Het betekent op niet subtiele manier dat je je kop moet houden. Op social media kun je ook de afkorting 'TG' regelmatig lezen. Magl is kort voor 'ma gueule' oftewel mijn bek, maar is totaal niet negatief.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is TKT?

Tkt staat voor "T'inquiète...", ofwel "maak je geen zorgen" en kan een bevestigend antwoord op een vraag vervangen.
Je kunt ook vragen wat betekent kikou?
Tussenwerpsel. (spreektaal) hoi, hallo!

Wat betekent VGM in SMS taal?

In SMS-taal staat VGM voor "Zeer Goede Morgen". Dienovereenkomstig, wat betekent cv in sms taal? cv is een afkorting voor "cover".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Welke woorden gebruikt de jeugd?

Jongerentaal: woorden die pubers gebruiken
  • Bae.
  • Skeer.
  • Viben.
  • Fatoe.
  • #GOALS.
  • Shinen.
  • Meid.
  • Ewa.
Mensen vragen ook: wat is wenken straattaal?
met een gebaar vragen of iemand naar je toe komt ♢ de buurvrouw wenkte mij voor de koffie Regelmatig werkwoord: wen-ken ik wenk jij/u...

Wat staat er in een VGM plan?

In het VGM projectplan worden risico's, beheersmaatregelen, taken en verantwoordelijkheden vastgelegd. Met het VGM projectplan voldoet u aan de eisen van de Arbowetgeving, VCA, opdrachtgevers en andere belanghebbenden.
Wat is de afkorting van volgens mij? De meest gebruikelijke afkorting van "naar mijn mening" is "IMO". Andere gebruikelijke afkortingen zijn "IMHO", "AFAIK" en "IIRC".

Wat is het VGM gewicht?

Het VGM-gewicht is de geverifieerde brutomassa van een container. Dit is het gewicht van de container inclusief de lading, het stuwhout en alle andere voorwerpen die erin zitten.

Door Low Schoebel

Vergelijkbare artikelen

Wat is de afkorting BBY? :: Hoe weet je welke browser je hebt?
Handige links