Huis > H > Hoeveel Mensen In Bcc Gmail?

Hoeveel mensen in BCC Gmail?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat betekent in CC zetten?

Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden. Deze optie wordt veelal gebruikt wanneer je bijvoorbeeld een bericht stuur naar persoon A en persoon B een kopie daarvan wenst te ontvangen, veelal ter kennisgeving.
Wat dit betreft, hoe stuur je een mail naar meerdere mensen zonder dat adressen zichtbaar zijn?
E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Wat dit betreft, hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een mail naar meerdere adressen te sturen. Eén manier is het gebruik van de BCC-functie (blind carbon copy) in uw e-mailprogramma. Zo kunt u een e-mail naar meerdere adressen sturen zonder dat de ontvangers elkaars adres zien. Een andere manier is het gebruik van een mailinglijstdienst zoals MailChimp of Constant Contact. Met deze diensten kunt u een lijst met e-mailadressen maken en vervolgens in één keer e-mails sturen naar de hele lijst. Hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen? Om meerdere e-mails tegelijk te versturen, kunt u een massamailingdienst zoals MailChimp of Constant Contact gebruiken. Met deze diensten kunt u een lijst met e-mailadressen uploaden en naar al die adressen in één keer een e-mail sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Waar gebruik je CC voor?

De CC-regel is er zodat ontvangers kunnen 'meekijken' met de e-mailcommunicatie. Het is een transparante vorm van e-mailen omdat de ontvanger in de Aan-regel kan zien wie er meeleest. Gebruik de CC alleen als het echt nodig is, dus als de 'meelezer' daadwerkelijk op de hoogte moet zijn, om e-mailverkeer te beperken.
Wat voor winkel is BCC?
In 1945 startte Herman Bakker een winkel aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam-West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 in Amsterdam Tussenmeer een tweede filiaal van Radio West geopend. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC.

Dienovereenkomstig, wat valt er onder een datalek?

Bij een datalek gaat het om ongeoorloofde of onbedoelde toegang tot persoonsgegevens. Maar ook om het ongewenst vernietigen, verliezen, wijzigen en verstrekken van persoonsgegevens. Ook hierdoor kunnen de betrokken personen namelijk schade leiden. De term 'datalek' komt niet voor in de wet.
Is een e mail adres een persoonsgegeven? Een e-mailadres wordt beschouwd als een persoonsgegeven volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) van de EU. De GDPR definieert persoonsgegevens als "alle informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon". Een e-mailadres kan worden gebruikt om een persoon te identificeren en wordt daarom beschouwd als een persoonsgegeven.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of datalek?

Er zijn een paar belangrijke indicatoren die u kunnen helpen bepalen of er sprake is van een datalek. Controleer eerst of er gevoelige of vertrouwelijke informatie is ingezien of gestolen. Dit kunnen klantgegevens, financiële informatie, personeelsgegevens of andere gevoelige gegevens zijn. Kijk vervolgens of er ongeautoriseerde activiteiten op uw netwerk of systemen hebben plaatsgevonden. Denk hierbij aan ongebruikelijke inlogpogingen, nieuwe gebruikersaccounts of vreemde bestandsactiviteiten. Controleer ten slotte op ongewone of onverwachte communicatie van uw medewerkers of klanten. Denk hierbij aan vreemde e-mails, telefoontjes of berichten. Als u een van deze indicatoren ziet, is het mogelijk dat er sprake is van een datalek en moet u actie ondernemen om het probleem te onderzoeken en te beperken.

Door Quenby Wonderly

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal doen met Bluetooth? :: Wat wil BCC zeggen in een mail?
Handige links