Huis > W > Wat Wil Bcc Zeggen In Een Mail?

Wat wil BCC zeggen in een mail?

Als u in een e-mailbericht de naam van een geadresseerde in het vak BCC (blind carbon copy) typt, wordt een kopie van het bericht naar de opgegeven geadresseerde verzonden. BCC-geadresseerden zijn niet zichtbaar voor andere geadresseerden van het bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Is BCC anoniem?

BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.
Wat dit betreft, kun je zien of iemand in bcc staat?
Iemand die wat meer verstand heeft van computers kan altijd zien wie er allemaal in de bcc staan. Dit kun je doen in Outlook door in het bericht te gaan en dan naar beeld->opties te gaan hier zie je de header van de mail en daar staan alle bcc e-mail adressen.

Hoe werkt BCC in Gmail?

Met de functie Blind Carbon Copy (BCC) in Gmail kunt u een e-mail naar meerdere ontvangers sturen zonder dat ze elkaars e-mailadressen kunnen zien. Om BCC te gebruiken, voert u bij het opstellen van een nieuwe e-mail gewoon de e-mailadressen in die u wilt BCC-en in het BCC-veld. Mensen vragen ook: hoe veilig is bcc? Het korte antwoord is dat BCC een veilige cryptocurrency exchange is met een goede reputatie. Zoals alle beurzen is het echter niet 100% veilig. Er zijn in het verleden hacks geweest, en er is altijd een risico op hacks in de toekomst. Dat gezegd hebbende, heeft BCC stappen ondernomen om de beveiliging te verbeteren, en het wordt algemeen beschouwd als een veilige exchange.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Is een mailadres Een datalek?

Het tonen van honderden e-mailadressen in cc komt neer op het – zonder toestemming – delen van persoonsgegevens, en kan daarmee volgens de AVG-regels kwalificeren als een datalek, aldus algemene informatie op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
Wat is het verschil tussen CC en BCC?
Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".

Dienovereenkomstig, kun je iedereen in bcc zetten?

Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail.
Mensen vragen ook: hoe zet je iemand in de bcc? De meest gebruikelijke manier om iemand toe te voegen aan het bcc-veld is door een nieuwe e-mail aan te maken en deze te richten aan uzelf. Voeg vervolgens de persoon die u wilt toevoegen aan het bcc-veld toe in het veld "Aan". Klik vervolgens op de knop "Bcc". Dit opent een nieuw veld waar u de e-mailadressen kunt toevoegen van de mensen die u wilt toevoegen aan het bcc-veld.

Hoeveel mensen kunnen er in de BCC?

Het aantal mensen dat in het BCC, of Blind Carbon Copy, veld kan staan is onbeperkt.

Door Templia Weirauch

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mensen in BCC Gmail? :: Wat is Microsoft Azure fundamentals?
Handige links