Huis > W > Wat Is De Druppel Op De Iwatch?

Wat is de druppel op de Iwatch?

Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen. Het waterdruppelsymbool verschijnt alleen op Apple Watch Series 2 of nieuwer en op Apple Watch SE. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Iwatch is de beste?

De Apple Watch Series 7 is de beste keuze. Hij is beter bestand tegen stof en stoten dan de Apple Watch Series 6.

Kun je met een Apple Watch slapen?

Met de Slaap-app op de Apple Watch kun je slaapschema's instellen om je slaapdoelen te behalen. Draag je horloge als je naar bed gaat, zodat je Apple Watch je slaap kan bijhouden. Open als je wakker wordt de Slaap-app om te zien hoelang je hebt geslapen en om de slaaptrends over de afgelopen 14 dagen te bekijken.
Dit in overweging nemend, hoe gebruik je apple pay op apple watch?
Als je een aankoop doet in een app op je Apple Watch, kies je de optie 'Apple Pay' bij het afrekenen. Controleer de betaal-, bezorg- en factuurgegevens en druk tweemaal op de zijknop om met je Apple Watch te betalen.

Hoe draai je het scherm van je Apple Watch?

Om het scherm van uw Apple Watch te draaien, moet u het apparaat eerst wakker maken door op het scherm te tikken of op de zijknop te drukken. Zodra het apparaat wakker is, kunt u vervolgens het scherm draaien door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen of door met twee vingers dubbel op het scherm te tikken. Hoe ontgrendel je je iPhone met Apple Watch? Om uw iPhone met uw Apple Watch te ontgrendelen, moet u er eerst voor zorgen dat uw iPhone iOS 8.2 of hoger draait en dat uw Apple Watch met uw iPhone is gekoppeld. Zodra u hebt bevestigd dat beide apparaten compatibel zijn, moet u de functie "Polsdetectie" op uw iPhone inschakelen. Om dit te doen, opent u de "Watch" -app op uw iPhone en navigeert u naar het tabblad "Mijn horloge". Tik hier op de optie "Algemeen" en scroll naar beneden naar de instelling "Polsdetectie". Tik op de toggle naast "Polsdetectie" om de functie in te schakelen en sluit de Watch-app.
Wanneer uw Apple Watch nu om uw pols zit en u uw iPhone probeert te ontgrendelen, wordt het apparaat automatisch ontgrendeld zonder dat u uw wachtwoordcode hoeft in te voeren.

Gerelateerde artikelen

Kan Iwatch niet uitschakelen?

Normaal gesproken laat je je Apple Watch aanstaan, maar als je hem uit moet zetten, houd je de zijknop ingedrukt totdat je de schuifregelaars ziet en sleep je de knop 'Uitzetten' naar rechts.

Daarvan, waarom kan ik mijn apple watch niet koppelen?

Als de koppelingsprocedure vastloopt

Houd de Digital Crown ingedrukt terwijl uw Apple Watch zich in de koppelingsmodus bevindt. Tik op 'Stel opnieuw in' wanneer dit wordt weergegeven op de Watch. Nadat de Watch opnieuw is ingesteld, kunt u deze opnieuw koppelen.
Mensen vragen ook: hoe haal je apple watch uit slaapstand?
Standaard kun je het scherm van de Apple Watch op de volgende manieren uit de sluimerstand halen:
  1. Til je pols op. De Apple Watch gaat weer in de sluimerstand wanneer je je pols laat zakken.
  2. Tik op het scherm of druk op de Digital Crown.
  3. Draai de Digital Crown omhoog.

Trouwens, kan apple watch niet resetten?

Wanneer u het Apple logo en de voortgangsbalk ziet, doet u niets en laat u de Watch op de oplader totdat de update is voltooid. Als u een Apple Watch geforceerd opnieuw wilt opstarten, houdt u de zijknop en de Digital Crown minstens tien seconden tegelijk ingedrukt. Zodra u het Apple logo ziet, kunt u ze weer loslaten.
Hoe koppel ik mijn Apple Watch aan mijn nieuwe iPhone? Ervan uitgaande dat u uw nieuwe iPhone al hebt ingesteld en bent aangemeld met uw iCloud-account:
1. Open op uw iPhone de Watch-app.
2. Tik op het tabblad Mijn horloge en tik vervolgens op uw horloge bovenaan het scherm.
3. Tik op Nieuw horloge koppelen.
4. Volg de instructies op uw iPhone en horloge.

Wat dit betreft, kan een apple watch op een samsung?

Nee, een Apple Watch kan niet worden gebruikt met een Samsung-telefoon. De Apple Watch is ontworpen om met de iPhone te werken en is niet compatibel met een ander type telefoon.

Door Seumas

Vergelijkbare artikelen

  • Wat betekent druppel op watch?

    Het scherm reageert niet en het waterslot staat aan. De Apple Watch kan worden ontgrendeld door aan de digitale kroon te draaien. Alleen Apple Watch Series 2 en nieuwer hebben het waterdruppelsymbool. Apple Watches Series 1 en 1e generatie zijn niet geschikt om mee te zwemmen.

  • Wat betekenen 2 maskers op Iwatch?

    De theatermodus staat aan als er 2 kleine maskers boven aan je scherm staan. Als de always-on-functie is ingeschakeld op de Apple Watch Series 5, blijft het scherm hierdoor altijd donker. Als je op een knop drukt of op het scherm tikt, licht het weer op.

  • Wat is Activeringsslot Iwatch?
Waar vind ik de map toepassingen op Mac? :: Hoe draai je de Digital Crown om te ontgrendelen?
Handige links