Huis > H > Hoe Draai Je De Digital Crown Om Te Ontgrendelen?

Hoe draai je de Digital Crown om te ontgrendelen?

Draai aan de Digital Crown aan de zijkant van de Apple Watch totdat 'Ontgrendeld' op het scherm wordt weergegeven. U kunt de Digital Crown in beide richtingen draaien. Er wordt een reeks tonen afgespeeld om het in de luidspreker achtergebleven water te verwijderen. Daarna kunt u uw scherm weer normaal gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn Samsung telefoon ontgrendelen?

Je moet je telefoon vernielen als je hem niet open krijgt. U kunt de schermvergrendeling op uw telefoon wijzigen. U kunt informatie krijgen over hoe u uw account kunt herstellen als u niet kunt inloggen op uw account.

Waar zit de digitale Crown?

De Digital Crown is het kleine ronde knopje aan de zijkant van de Apple Watch, vergelijkbaar met de draaiknop op gewone mechanische horloges. Deze draaiknop kun je echter niet uittrekken zoals op veel mechanische horloges, maar je kunt er wel aan draaien en indrukken.
Dienovereenkomstig, wat is crown omhoog?
Klokkijken zonder anderen te storen

De functie heet Activeer bij Crown omhoog en is te vinden in de instellingen van de Watch-app. Je draait voorzichtig de Digital Crown omhoog, zonder dat je je pols hoeft op te tillen. Naarmate je verder draait zal het scherm steeds helderder worden.

Trouwens, wat is de zijknop apple watch?

De zijknop op de Apple Watch wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het beginscherm van het horloge en om telefoongesprekken te starten en te beƫindigen. De zijknop kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot Siri, de virtuele assistent van Apple. Hoe ontgrendel ik mijn Apple Watch? Om uw Apple Watch te ontgrendelen, houdt u de zijknop ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet. Voer vervolgens uw wachtwoord in.

Gerelateerde artikelen

Waarom opent Adobe Digital Editions niet?

Heeft u problemen met Adobe Digital Editions? Dan moet u de laatste versie van ADE op uw computer downloaden. De problemen zullen hiermee vaak opgelost zijn.

Bovendien, kan apple watch niet meer ontgrendelen?

Ontgrendel Apple Watch wanneer u uw iPhone ontgrendelt: Open de app Instellingen tik op je Apple Watch op Toegangscode en schakel vervolgens Ontgrendelen met iPhone in. Je kunt ook de Apple Watch-app op je iPhone openen, op 'Toegangscode' tikken en vervolgens 'Ontgrendelen met iPhone' inschakelen.
Kun je douchen met Apple Watch 6?
Is mijn Apple Watch waterdicht? Uw Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. * U kunt bijvoorbeeld uw Apple Watch dragen en gebruiken tijdens trainingen (blootstelling aan zweet is geen probleem), in de regen en wanneer u uw handen wast.

Mensen vragen ook: wat betekent het als je apple watch groen licht geeft?

De Apple Watch gebruikt groene ledverlichting in combinatie met lichtgevoelige fotodioden om de hoeveelheid bloed die er op een gegeven moment door uw pols vloeit, te detecteren. Wanneer uw hart klopt, is de doorbloeding in uw pols groter (en dus ook de absorptie van groen licht). Tussen de hartslagen is het minder.
Kun je zwemmen met Apple Watch 6? Ja, je kunt zwemmen met de Apple Watch 6. Hij is waterbestendig tot 50 meter en heeft een ingebouwde zwemtracker.

Dit in overweging nemend, welke meldingen op apple watch?

Apple Watch kan verschillende meldingen weergeven, waaronder meldingen van apps, telefoongesprekken en berichten. Meldingen kunnen worden aangepast in de Instellingen-app op je iPhone. Je kunt kiezen welke apps meldingen kunnen versturen, en je kunt verschillende opties selecteren voor hoe die meldingen worden weergegeven.

Door Mickelson

Vergelijkbare artikelen

Wat is de druppel op de Iwatch? :: Wat is mijn DPI?
Handige links