Huis > W > Wat Is De Aard?

Wat is de aard?

Het begrip aard heeft 2 verschillende betekenissen: 1) geheel van eigenschappen. geheel van al of niet aangeboren eigenschappen van een persoon of dier; natuur; wezen; karakter; inborst. 2) soort. geheel van kenmerkende eigenschappen van een zaak; soort.

Lees verder

Vervolgens, wat is de betekenis van achtereenvolgens?

achtereenvolgend = achtereenvolgend bijv. naamw. Uitspraak: [ɑxtərenˈvɔlxənt] na elkaar volgend zonder onderbreking Voorbeeld: `twee achtereenvolgende jaren niet met vakantie gaan`Synoniem: opeenvolgend
Dienovereenkomstig, hoe krijg je een woord in de dikke van dale?
Een woord wordt opgenomen in de Dikke Van Dale als de redactie dat woord gedurende langere tijd regelmatig aantreft in kranten, tijdschriften, boeken en op internet (inclusief blogs en sociale media). Het woord moet algemeen bekend zijn, het moet ingeburgerd zijn.

Heeft een goede inborst?

Een goed karakter is iemand die eerlijk, betrouwbaar en te vertrouwen is. Ze hebben een sterk moreel kompas en proberen altijd het juiste te doen, zelfs als dat moeilijk is. Ze zijn ook goed in communicatie en kunnen conflicten effectief oplossen. Wat is de aard van werkzaamheden? De aard van werk is de relatie tussen inspanning en beloning. Het is de uitwisseling van geld voor het verrichten van diensten. Het werk kan lichamelijk of geestelijk zijn. Het kan betaald of onbetaald zijn. Werk kan worden verricht in een markt- of niet-marktsituatie.

Daarvan, wat is de aard van het bedrijf?

De sector waarin uw bedrijf is ingedeeld, is bepalend voor de door u af te dragen sectorpremie. Deze is per sector nogal verschillend, waardoor het kan lonen in een andere sector ingedeeld te worden.
Je kunt ook vragen wat is de betekenis van rancune?
rancunes (meerv.) 1) Bitter gevoel 2) Bitterheid 3) Geheime vijandschap 4) Haat 5) Haatdragendheid 6) Haatgevoel 7) Hekel 8) Maatregel 9) Octium 10) Opgekropt haatgevoel 11) Opgekropte haa...

Vervolgens, wat is de betekenis van respectievelijk?

Als bijwoord wordt respectievelijk gebruikt bij opsommingen, met als betekenis 'in de genoemde volgorde'. Het kan ook 'ieder van zijn kant, elk voor zich' betekenen.
Wat is een dubbelzinnig woord? Een dubbelzinnig woord is een woord dat op meer dan één manier kan worden geïnterpreteerd. Dubbelzinnige woorden kunnen op zichzelf dubbelzinnig zijn, of deel uitmaken van een dubbelzinnige zin.

Wie was de eerste samensteller van Van Dale?

De eerste Van Dale compiler was een Nederlandse taalkundige genaamd Simon Bas.

Door Cthrine Karseboom

Wat is het meest gebruikte woord in 2021? :: Wat is het meervoud van idee?
Handige links