Huis > W > Wat Kost Easeus Data Recovery?

Wat kost EaseUS data recovery?

EaseUS data recovery software biedt ook een gratis versie om gratis tot 2 GB aan gegevens te herstellen. Dus als de verloren gegevens minder dan 2 GB zijn, kunt u de gegevens op de harde schijf gratis herstellen. Als de gegevens meer dan 2 GB zijn, moet u minimaal $ 69,95 uitgeven om verloren gegevens terug te krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, is recuva veilig?

Jouw data zijn veilig bij ons

We delen jouw persoonsgegevens nooit met derden, maar derden kunnen wel toegang tot jouw persoonsgegevens krijgen als je toestemming geeft voor hun cookies.
Mensen vragen ook: hoe geformatteerde bestanden terughalen?
data terughalen na formatteren met EaseUS Data Recovery

Zorg dat de geformatteerde schijf, stick of kaart met je PC verbonden is. Start de EaseUS Data Recovery Wizard, selecteer de geformateerde locatie en klik "Scan". Stap 2. De gegevensherstel software voert eerst een snelle scan uit en vervolgens een diepe scan.

Is Recuva gratis?

Ja, Recuva is een gratis programma voor gegevensherstel waarmee u verloren of verwijderde bestanden van uw computer kunt herstellen. Dit in overweging nemend, wat is de beste recovery software? Er is veel te overwegen als het gaat om het vinden van de beste herstelsoftware. Het eerste wat u moet overwegen is het type bestand dat u probeert te herstellen. Er zijn verschillende soorten software die gespecialiseerd zijn in verschillende bestandstypen. Er is bijvoorbeeld software die gespecialiseerd is in het herstellen van foto's, en er is software die gespecialiseerd is in het herstellen van documenten. Als u weet welk type bestand u probeert te herstellen, kunt u uw zoektocht naar de beste recovery software beperken.
Een ander ding om te overwegen is het type opslagapparaat dat u gebruikt. Verschillende recovery software werkt met verschillende opslagapparaten. Sommige herstelsoftware werkt bijvoorbeeld met harde schijven, terwijl andere herstelsoftware met SSD's werkt. Als u het type opslagapparaat kent dat u gebruikt, kunt u uw zoektocht naar de beste herstelsoftware beperken.
Tot slot moet je rekening houden met je budget. Er zijn gratis recovery software opties beschikbaar, maar die zijn misschien niet zo effectief als betaalde recovery software. Als je een beperkt budget hebt, kun je een gratis recovery software optie overwegen. Echter, als je een groter budget hebt, kun je een betaalde recovery software optie overwegen.
Kortom, er zijn veel factoren te overwegen als het gaat om het vinden van de beste recovery software. Het type bestand dat u probeert te herstellen, het type opslagapparaat dat u gebruikt en uw budget zijn allemaal belangrijke factoren om te overwegen.

Gerelateerde artikelen

Wat is data prepareren?

Gegevensherstel behelst het opschonen en voorbereiden van ruwe gegevens, ook wel ruwe, zuivere gegevens genoemd. Deze gegevens kunnen afkomstig zijn van een heleboel verschillende bronnen. De gegevens komen rechtstreeks van een bron.

Hoe werkt EaseUS data recovery?

EaseUS Data Recovery Wizard werkt verrassend eenvoudig: eerst selecteert u wélke bestandstypen u wilt laten zoeken en daarna op welke schijf of partitie. Hielp miljoenen gebruikers wereldwijd bij het succesvol herstellen van verloren data.
Hoe kan ik mijn documenten terughalen?
1. Kijk in de prullenbak
  1. Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen.
  2. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen.

Hoe haal je een document terug?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen.
Je kunt ook vragen waar worden verwijderde bestanden opgeslagen? Verwijderde bestanden worden meestal opgeslagen in een speciale map genaamd de Prullenbak. Echter, afhankelijk van hoe het bestand is verwijderd, kan het in plaats daarvan worden opgeslagen in een tijdelijke map of kan het volledig worden overschreven en niet meer te herstellen zijn.

Hoe werkt Disk Drill?

Disk Drill werkt door een opslagapparaat te scannen op verloren of verwijderde bestanden en deze vervolgens zo mogelijk te herstellen. Het doet dit door te zoeken naar patronen in de gegevens die aangeven waar een bestand zich kan bevinden en gebruikt dan speciale algoritmen om het bestand te reconstrueren. In sommige gevallen is het mogelijk een bestand te herstellen zonder gegevensverlies. In andere gevallen kunnen er echter gegevens verloren gaan tijdens het herstelproces.

Door Gunn

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Data Recovery? :: Wat is beter AVG of Norton?
Handige links