Huis > W > Welk Nummer Moet Je Bellen Om Je Beltegoed Te Weten Vodafone?

Welk nummer moet je bellen om je beltegoed te weten Vodafone?

Neem dan even contact op met de klantenservice. Hoeveel tegoed heb ik nog? Dit check je in de Vodafone app, of vraag je op via My Vodafone op een desktop. Je kunt ook een sms sturen met: 'status' naar 4000.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe lang is mijn beltegoed geldig bij Vodafone?

Je tegoed en nummer blijven onbeperkt geldig als je het tegoed minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Dit doe je door te bellen, een SMS versturen, data te gebruiken of door op te waarderen. Gebruik je je prepaid nummer langer dan 6 maanden niet? Dan kun je je tegoed 3 maanden niet gebruiken. Hoe kan ik mijn mobiele telefoon opwaarderen? Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar 1244 en kies voor optie 9. Toets de code van je opwaardeerbon in en sluit af met een #. Je prepaid beltegoed is nu opgewaardeerd. De code op je opwaardeerbon bestaat uit 16cijfers.

En nog een vraag, hoe lang kun je bellen met 10 euro beltegoed?

Als je 10 euro tegoed hebt, kun je maximaal 20 minuten bellen. Hoe zie ik beltegoed op Iphone? Om te zien hoeveel beltegoed u op uw iPhone hebt, opent u de Telefoon-app en tikt u op het tabblad Toetsenbord. Tik vervolgens op de knop in de linkerbovenhoek van het toetsenbord. Uw beltegoed wordt bovenaan het resulterende menu weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Hoe werkt een prepaid telefoon?

Met prepaid betaal je vooraf. Je zet een tegoed op een simkaart via de website van je provider of je koopt tegoed in de winkel. Als je belt, sms't of internet gaat dit van je tegoed af. Je krijgt dus achteraf geen rekening. Hoe werkt nummerbehoud Vodafone? Je ontvangt je nieuwe simkaart of eSIM voucher met de post. Je Vodafone abonnement gaat in op de dag dat je nummer wordt overgezet. Tot die tijd kun je gewoon blijven bellen met je oude sim. Zodra die niet meer werkt, plaats je de nieuwe simkaart in je toestel of installeer je de eSIM volgens het stappenplan.

Hoeveel GB is 20 euro?

Ik ga een lyca simkaart aanschaffen voor internet, nou is het zo: Voor 20 euro prepaid heb je 1gb internet per maand. Hoe lang is mijn prepaid tegoed geldig? De geldigheid van een prepaid kaart is afhankelijk van het soort kaart dat je hebt. Sommige kaarten hebben een vast aantal dagen geldigheid, terwijl andere kaarten geldig blijven totdat het saldo op is.

Mensen vragen ook: hoe lang blijft prepaid geldig?

De meeste prepaid-abonnementen zijn onbeperkt geldig, maar sommige zijn slechts 30 dagen geldig. Het hangt dus af van het prepaid-abonnement dat je kiest.

Door Gideon Myerson

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel prepaid heb ik nog? :: Hoeveel prepaid tegoed heb ik nog?
Handige links