Huis > H > Hoeveel Prepaid Heb Ik Nog?

Hoeveel prepaid heb ik nog?

Ook kun je een sms'je met de tekst 'SALDO' sturen naar 1144. Je krijgt dan een berichtje terug met je actuele PrePaid-tegoed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Kan ik een andere telefoon opwaarderen?

De meeste providers bieden verschillende manieren om beltegoed op te waarderen voor een ander. Soms is het nodig om de telefoon waar het tegoed voor is bij de hand te hebben. In dat geval kun je een nummer bellen of een SMS versturen met de opwaardeercode. Hoe kom ik aan een Opwaardeercode? Toets *101*opwaardeercode#

Men kan zich ook afvragen: wat is de opwaardeercode?

De herlaadcode is een code die wordt gebruikt om geld toe te voegen aan een prepaidrekening. Wat kost een telefoongesprek per minuut? Een telefoongesprek kost de beller gewoonlijk twee tot drie cent per minuut, waarbij de kosten variëren naar gelang van de aanbieder van de telefoondienst. De ontvanger van het gesprek betaalt meestal niets, of een zeer kleine vergoeding.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel mb is 10 euro beltegoed kpn?

BelbundelsBundel kosten
KPN zorgeloos€ 10,00
InternetbundelsKosten dagOmgerekend MB per tarief
KPN Dag€ 1,001 cent
KPN Week-3,5 cent
Dit in overweging nemend, hoeveel mb krijg je voor 10 euro? 500MB + 5 min/sms/mb (€7,50) 1GB + 10 min/sms/mb (€10) 2GB + 15 min/sms/mb (€15)

Dit in overweging nemend, waarom wordt mijn apple id saldo niet verhoogd?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Hoeveel is mijn beltegoed KPN? Uw KPN-tegoed kunt u opvragen door *123# in te toetsen en te bellen. Het antwoord is dan gratis.

Dit in overweging nemend, kun je met een prepaid telefoon whatsappen?

Ja, je kunt WhatsApp gebruiken met een prepaid telefoon. WhatsApp is een gratis app die je kunt downloaden op je telefoon. Als je WhatsApp gebruikt met een prepaid telefoon, zal je telefoonnummer worden gebruikt als je WhatsApp-account. Je kunt WhatsApp gebruiken om berichten te verzenden en ontvangen, evenals om audio- en video-oproepen te doen.

Door Faletti

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je beltegoed op je mobiel? :: Welk nummer moet je bellen om je beltegoed te weten Vodafone?
Handige links