Huis > H > Hoe Neem Ik Geluid Op Met Mobiel?

Hoe neem ik geluid op met mobiel?

Een van de standaard apps die tegenwoordig aanwezig is op Android telefoons, is de voice recorder app. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wil geluid opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsgeluid of gesprekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is geluid met mp3 indeling?

Het meest gebruikte formaat voor het opslaan van audio is het mp3-audioformaat. Elke speler kan mp3-bestanden openen. De audio wordt gecomprimeerd met verlies van kwaliteit, maar het verlies is verwaarloosbaar voor de doorsneegebruiker en het bestand is meestal kleiner dan de originele bestanden.

Hoe filmpje van je scherm maken?

Een screenshot maken
  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.
Mensen vragen ook: hoe werkt een screen recorder?
Wie bewegend computerbeeld wil vastleggen, kan Screen Recorder gebruiken. Met de gratis versie neem je maximaal 10 minuten op. Het gaat niet alleen om beeld, maar ook om audio via een microfoon. Om iets te verduidelijken, kun je op het scherm tekenen.

Hoe maak je een Schermvideo op je laptop?

Er zijn een paar manieren waarop u een schermvideo op uw laptop kunt maken. Eén manier is het gebruik van een schermopnameprogramma zoals Snagit of Camtasia. Met deze programma's kunt u uw scherm opnemen en de video opslaan als een bestand op uw computer.
Een andere manier om een schermvideo te maken is met een programma voor schermdeling zoals Skype of Google Hangouts. Met deze programma's kun je je scherm delen met iemand anders en die kan dan alles zien wat je doet.
U kunt ook een videocamera gebruiken om uw scherm op te nemen. Dit is een goede optie als u een video wilt opnemen van iets dat in real-time op uw scherm gebeurt. Hiervoor moet u uw videocamera aansluiten op uw computer en vervolgens de opname starten. Hoe maak ik een geluidsopname op mijn laptop? Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken op uw laptop. Eén manier is om de ingebouwde microfoon te gebruiken om uw stem of andere geluiden op te nemen. Om dit te doen, moet u het geluidsrecorderprogramma openen dat met uw besturingssysteem is meegeleverd. Zodra het programma geopend is, drukt u op de opnameknop en begint u in de microfoon te spreken. Als u klaar bent met opnemen, kunt u op de stopknop drukken en uw opname opslaan.
Een andere manier om een geluidsopname te maken op uw laptop is door een externe microfoon aan te sluiten op uw computer. Dit is een goede optie als u geluid van hoge kwaliteit wilt opnemen. Om dit te doen, moet u de microfoon aansluiten op de audio-ingang van uw computer. Zodra de microfoon is aangesloten, kunt u het geluidsrecorderprogramma openen en op de opnameknop drukken. Vervolgens kunt u in de microfoon spreken. Als u klaar bent met opnemen, kunt u op de stopknop drukken en uw opname opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik iets opnemen?

Wil je tegelijk noteren en geluid opnemen, dan bieden heel wat notitie-apps een ingebouwde dictafoon-optie. Op Android-toestellen kun je hiervoor Google Keep gebruiken. De bestanden kun je automatisch opslaan in Google Drive.
Dus, hoe maak ik een geluidsopname met mijn iphone?
Een geluid opnemen
  1. Tik op de opnameknop in de regelbalk.
  2. Speel, zing of maak geluid in de microfoon.
  3. Wanneer je klaar bent, tik je op de afspeelknop in de regelbalk om de opname te beëindigen. Tik opnieuw op de afspeelknop om de opname te beluisteren.

Wat kan je doen met Audacity?

Audacity is een Open Source programma voor geluidsbewerking. Het is geschikt voor het knippen van fragmenten, in- en uitfaden, het verhogen van het volume, onderdrukken van ruis, veranderen van toonhoogte, toevoegen van effecten en het mixen van geluidssporen.
Wat is een spraakrecorder? Een spraakrecorder is een apparaat dat wordt gebruikt om toespraken op te nemen. Dit type recorder wordt meestal gebruikt door professionals die hun toespraken moeten opnemen voor later gebruik. De recorder kan worden gebruikt om toespraken op te nemen voor verschillende doeleinden, zoals voor opleiding of voor gebruik in een rechtbank.

Men kan zich ook afvragen: welke voice recorder app?

Er zijn veel voice recorder apps beschikbaar, en de beste voor u zal afhangen van uw behoeften. Sommige voice recorder apps zijn ontworpen voor het opnemen van lezingen of toespraken, terwijl andere beter zijn voor het opnemen van interviews of gesprekken. Als u hoogwaardige audio moet opnemen, wilt u een app kiezen die een goede geluidskwaliteit biedt. Je moet ook overwegen of je functies nodig hebt zoals transcriptie of afspeelsnelheidcontrole. Sommige voice recorder apps zijn gratis, terwijl andere een paar dollar kosten.

Door Gilberto Baros

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen PDF bestanden verwijderen? :: Wat is de levensduur van een 3D printer?
Handige links