Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Pdf Bestanden Verwijderen?

Waarom kan ik geen PDF bestanden verwijderen?

Antwoord: Als je een pdf bestand niet kan verwijderen betekent dat inderdaad dat hij geopend is in een ander programma, maar dit programma hoeft niet persé open te staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: hoe pdf bewerken op iphone?

PDF bewerken in de Bestanden-app

Sla de PDF op in de Bestanden-app op je iPhone of iPad, als je dat nog niet had gedaan. Open het PDF-bestand en tik op het contextmenu (de drie puntjes). Je kunt ook je vinger op een van de miniaturen leggen (bijvoorbeeld 'pagina 5 van 8') om de bewerkingsopties te openen.
Wat dit betreft, welke pdf reader voor windows 10?
Microsoft Edge is het standaardprogramma voor het openen van PDF-bestanden in Windows 10. U kunt het standaardprogramma voor het openen van PDF's wijzigen naar een programma dat hier beter voor geschikt is en een scala aan functies heeft, zoals Acrobat Reader DC of Acrobat DC.

Hoe kun je in een PDF-bestand typen?

Er zijn een paar manieren waarop u in een PDF-bestand kunt typen. Eén manier is om Adobe Acrobat Reader te gebruiken en het PDF-bestand te openen. Ga dan naar het gereedschap "Vullen en ondertekenen" in het rechterdeelvenster. Van daaruit kunt u klikken op het gebied waar u wilt typen en beginnen met typen. Een andere manier is het gebruik van een PDF-editor, zoals PDFelement. Met PDFelement opent u het PDF-bestand en klikt u vervolgens op de knop "Tekst" in het bovenste menu. Vervolgens klikt u op het gebied waar u wilt typen en begint u te typen. Dus, hoe kan je een pdf in word zetten? Er zijn een paar manieren om een PDF in Word te plaatsen. Eén manier is om de PDF in te voegen als een object. Hiervoor opent u het Word-document waarin u de PDF wilt invoegen en gaat u naar Invoegen > Object. In het dialoogvenster Object selecteert u in het tabblad Nieuw maken de optie Maken uit bestand. Klik vervolgens op Bladeren om het PDF-bestand te vinden dat u wilt invoegen. Selecteer het bestand en klik op Invoegen.
Een andere manier om een PDF in Word in te voegen is door het te converteren naar een Word-document. Hiervoor opent u de PDF in Adobe Acrobat Reader en gaat u naar Bestand > Opslaan als > Microsoft Word > Word-document.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe kan ik een Word document bewerken?

Bewerken in uw document inschakelen
  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Bovendien, waarom kan ik mijn word document niet bewerken?
Als een werkblad of presentatie is vergrendeld voor bewerken en niet kan worden bewerkt in de Windows-bureaubladtoepassingen, kan het zijn dat het bestand al wordt bewerkt door iemand anders of dat het bestand is uitgecheckt.

Is PDF gratis?

De gratis, wereldwijde standaard voor het op een betrouwbare manier bekijken, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF-documenten.
Wat is een goede gratis PDF Reader? Er zijn een paar verschillende gratis PDF-lezers beschikbaar, maar wij raden aan om Adobe Acrobat Reader te gebruiken. Het is beschikbaar voor Windows, macOS, iOS en Android, en je kunt er PDF's mee bekijken, becommentariëren en ondertekenen.

Wat kost PDF Pro?

PDF Pro is software waarmee gebruikers PDF-bestanden kunnen maken, bewerken en converteren. Het biedt een verscheidenheid aan functies die het een krachtig en veelzijdig hulpmiddel maken voor het omgaan met PDF's. Met PDF Pro kunnen gebruikers PDF-bestanden vanaf nul maken of bestaande documenten converteren naar PDF-formaat. Met PDF Pro kunnen gebruikers ook PDF-bestanden bewerken door tekst, afbeeldingen en andere elementen toe te voegen of te verwijderen. Bovendien kan PDF Pro worden gebruikt om PDF-bestanden te converteren naar andere formaten, zoals Word, Excel en PowerPoint.

Door Votaw

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je spellingscontrole aan bij Whatsapp? :: Hoe neem ik geluid op met mobiel?
Handige links