Huis > W > Wat Is Een Gif In Whatsapp?

Wat is een GIF in WhatsApp?

De (klein) kinderen sturen in WhatsApp steeds van die grappige korte filmpjes. Die korte filmpjes of afbeeldingen heten Gifjes en ze bestaan al ruim 25 jaar. In 1987 ontwikkelde CompuServe de GIF. Het zijn korte bewegende beelden die 256 kleuren kunnen bevatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Mensen vragen ook: hoe werkt een gif bestand?

GIF is een bestandsformaat dat zowel statisch als bewegend beeld ondersteunt. Deze geluidsloze video´s bestaan meestal uit 256 kleuren en spelen oneindig af in een zogenaamde loop. Het GIFje werd ruim 30 jaar geleden al geïntroduceerd, maar maakte onlangs wel een flinke comeback.
Hoe krijg je een GIF in WhatsApp?
Gif versturen op je Android telefoon
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op de chat met de persoon die je een GIF wil sturen.
  3. Tik op de emoji naast het tekstvak.
  4. Tik onderin op GIF.
  5. Zoek naar een GIF met een zoekwoord in de zoekbalk.
  6. Klik op een GIF om hem te bekijken.
  7. Tevreden? Verzenden maar!

Vervolgens, wat is een gif op facebook?

Een gif op Facebook is een korte, geanimeerde afbeelding die in een lus wordt afgespeeld. Ze kunnen worden gebruikt om een emotie of reactie uit te drukken, of om wat plezier en persoonlijkheid toe te voegen aan je berichten. Bovendien, waarom kan ik geen gif sturen via whatsapp? Een reden waarom je mogelijk geen GIF kunt verzenden via WhatsApp is omdat de bestandsgrootte te groot is. De maximale bestandsgrootte voor WhatsApp is 16 MB en sommige GIF's kunnen groter zijn dan dat. Een andere reden kan zijn dat de GIF geen compatibele indeling heeft. WhatsApp ondersteunt alleen de volgende GIF-indelingen: JPEG, BMP, GIF87a en GIF89a.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Hoe krijg je GIFjes?

Zogenaamde GIF afbeeldingen. Kies hiervoor de sticker knop en vervolgens optie 'GIF'. Nu kun je in de GIPHY database zoeken naar leuke GIFjes. Zoek bijvoorbeeld eens naar '53 Graden Noord' en je ziet een aantal GIFjes van ons.
En nog een vraag, hoe kan je een gif kopieren?
Om het gif-bestand te kopiëren moet je de url van tweet kopiëren waar het gifje staat. Ga daarvoor naar de tweet en klik rechts bovenin de tweet op het menu-icoontje: Kies vervolgens de optie Tweet-URL kopiëren. In je browser verschijnt er een berichtje dat het linkadres opgeslagen is.

Hoe zet je een GIF in een mail?

Plaats in het nieuwe berichtvenster de cursor in de berichttekst waar u de geanimeerde GIF-afbeelding wilt invoegen en klik op Invoegen > Foto's. Zie screenshot: 3. Zoek in het dialoogvenster Afbeelding invoegen openen en selecteer de geanimeerde GIF-afbeelding die u wilt invoegen en klik op de Invoegen knop.
Je kunt ook vragen waar vind ik gif afbeeldingen? Er zijn een paar manieren om GIF-afbeeldingen te vinden. Eén manier is om ze te zoeken op een zoekmachine zoals Google. Een andere manier is om ze te vinden op een website die gespecialiseerd is in GIF's, zoals Giphy.

Wat dit betreft, kun je een gif op facebook plaatsen?

Ja, u kunt een gif op Facebook plaatsen. Daarvoor moet u een app van derden gebruiken, zoals Giphy of Imgur.

Door Cirillo Henkin

Vergelijkbare artikelen

Waar komt de term 2.0 vandaan? :: Waarom is Google de beste zoekmachine?
Handige links