Huis > W > Waar Komt De Term 2.0 Vandaan?

Waar komt de term 2.0 vandaan?

Tegen die achtergrond ontstond in 2005 de uitdrukking Web 2.0 voor de tweede generatie internet. 2.0 ontwikkelde zich tot een metafoor die achter van alles en nog wat kan worden gezet ter aanduiding dat iets of iemand past bij de nieuwe (levens)stijl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat dit betreft, wat is een doppel?

Een double is een kamer met één tweepersoonsbed. De tegenhanger van deze term is 'twin' en staat voor een kamer met twee éénpersoonsbedden.
Hoe we dit gaan aanvliegen?
Extra aansturing en een tandje erbij? "Hoe gaan we dat aanvliegen?" is net zo'n lege uitdrukking. Als we ons afvragen hoe we iets het beste kunnen aanpakken, komen de voertuigen om de hoek kijken.

Vervolgens, wat is tweepuntnul?

In de informatica is tweepuntsnul een bijvoeglijk naamwoord dat aangeeft dat iets in belangrijke mate is geüpgraded of verbeterd. De term wordt vaak gebruikt om software te beschrijven die een grote revisie heeft ondergaan, zoals een nieuwe versie van een webbrowser of besturingssysteem. Je kunt ook vragen kunnen aanvliegen? Ja, u kunt ook vragen stellen. Als u een vraag hebt over een specifiek technisch onderwerp, kunt u zoeken in de zoekbalk bovenaan de pagina, of bladeren door de categorieën aan de linkerkant van de pagina.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, wat is aftikken?

Afkloppen = Afkloppen of aftikken is een vorm van volksgeloof en een ritueel waarbij oorspronkelijk op ongeverfd hout wordt getikt, om daardoor mogelijk ongeluk af te wenden, wanneer men zich verheugt over genoten geluk of wanneer iets g... Kabaddi =
Wat dit betreft, wat betekent over de schutting gooien?
Over de schutting gooien: een taak aan iemand anders overdragen. Vaak een vervelende taak. Over je eigen schaduw heen springen: nobele uitdrukking waarmee je uitdrukt dat je niet voor je eigen belang gaat, maar voor een hoger belang (bijvoorbeeld dat van het team of de organisatie).

Wat is de definitie van sparren?

Het begrip sparren heeft 2 verschillende betekenissen: 1) oefenen met een tegenstander. in vechtsporten en zelfverdedigingssporten: oefenen of trainen met een tegenstander. 2) met iemand brainstormen.
Dienovereenkomstig, wat betekent ergens prat op gaan? Als je ergens over opschept, schep je op of pronk je met iets dat je hebt gedaan of dat je hebt.

Trouwens, wat betekent het net ophalen?

Net ophalen is het proces van gegevens ophalen van een externe locatie via een netwerkverbinding. Dit kan gebeuren via verschillende protocollen, zoals HTTP, FTP of zelfs e-mail. De opgehaalde gegevens kunnen de vorm hebben van bestanden, afbeeldingen of zelfs tekst.

Door Darsie

Vergelijkbare artikelen

Hoe noem je iemand die veel ervaring heeft? :: Wat is een GIF in WhatsApp?
Handige links