Huis > H > Hoe Noem Je Iemand Die Veel Ervaring Heeft?

Hoe noem je iemand die veel ervaring heeft?

Uitspraak: [rutin`je] Verbuigingen: routinier|s (meerv.) iemand die iets al heel lang of doet en dus veel ervaring heeft Voorbeeld: `een routinier in de po... Routine = Let op: Spelling van 1858 Fr., ervarenheid, vaardigheid in iets, door langdurige of aanhoudende oefening of behandeling verkregen; sleur, slender.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dus, wat is sparren bij boksen?

Sparren tijdens een kickbokstraining betekent dat je één op één met een sparringpartner de geleerde kickbokstechnieken op elkaar gaat uitproberen. Uiteraard hou je hierbij rekening met je sparringpartner. Het is niet de bedoeling elkaar te verwonden.
Dienovereenkomstig, wat is klankbord?
het klankbord zelfst. naamw. Uitspraak: ['klɑŋkbɔrt] Verbuigingen: klankbord|en (meerv.) iemand of een groep mensen die met aandacht luistert en reageert Voorbeelden: `De adviesraad geeft feedback en is een klankbord voor nieuwe initiatieven.

Wat betekent ophaalservice?

Afhaalservice is een vorm van klantenservice waarbij een bedrijf een medewerker stuurt om een product of pakket op te halen bij de klant. Dit gebeurt meestal wanneer de klant niet in staat is om zelf naar de locatie van het bedrijf te komen om het product op te halen. Dienovereenkomstig, wat beteken net? Netto heeft een paar verschillende betekenissen in verschillende contexten. In het bedrijfsleven kan netto het verschil betekenen tussen bruto en aftrek, zoals belastingen of uitgaven. In de boekhouding kan netto verwijzen naar het totale bedrag van de activa na aftrek van de passiva. In de informatica verwijst het net naar een netwerk van verbonden computers.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dit in overweging nemend, wat betekent de lucht ingaan?

betekenis & definitie. (1950) (radio) de ether ingaan; uitgezonden worden.
Wat betekent praktijkervaring?
Stage = Tijdens je studie doe je praktijkervaring op door bij bedrijven, instellingen of organisaties `stage te lopen`. In deze periode voer je een stage- of afstudeeropdracht uit.

Hoe noem je iemand die ergens heel goed in is?

Uitspraak: [vɪrty'|wozə] Verbuigingen: virtuoze|n (meerv.) iemand die ergens heel goed in is Voorbeelden...
Wat betekent algemene ervaring? Er is geen vaste definitie voor "algemene ervaring", maar over het algemeen wordt het gebruikt om een breed scala aan vaardigheden en kennis te beschrijven die iemand door verschillende levenservaringen heeft opgedaan. Het kan gaan om werkervaring, vrijwilligerswerk, persoonlijke projecten en meer. De sleutel is dat de ervaringen divers zijn en niet specifiek zijn voor een bepaald gebied. Algemene ervaring kan een troef zijn bij veel verschillende soorten banen, omdat het aantoont dat de persoon over een goed afgeronde reeks vaardigheden beschikt en zich kan aanpassen aan nieuwe situaties.

Je kunt ook vragen wat voor soorten naaldbomen zijn er?

Er zijn vele soorten naaldbomen, waaronder dennen, sparren en sparren.

Door Nyberg

Vergelijkbare artikelen

Waar staat de 3 symbool voor? :: Waar komt de term 2.0 vandaan?
Handige links