Huis > W > Wat Doet De Lan Poort?

Wat doet de LAN poort?

Lan staat voor Local Area Network en via de lan-poorten verbind je de computers en de apparatuur binnenshuis met ethernetkabels. Binnen het lan kun je dan eenvoudig bestanden en apparaten delen met andere aangesloten gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, wat is de lan host?

- LAN Host: Hier vul je het IP-adres in van het apparaat waarnaar je de port forward wilt doorverwijzen. - WAN Port: In beide velden vul je het poortnummer in dat je wilt openen.
Men kan zich ook afvragen: is lan hetzelfde als wifi?
Afkorting van 'Wireless LAN', of 'Wireless Local Area Network'. Dit is Engels voor 'draadloos lokaal netwerk'. Een draadloze verbinding tussen verschillende computers of computerapparaten die bij elkaar in de buurt staan. Er zijn verschillende technieken om een draadloos lokaal netwerk op te zetten.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt een mifi?

Een mifi is een klein, draagbaar apparaat dat een wifi-signaal uitzendt. Dit signaal kan worden opgepikt door elk wifi-apparaat, zoals een laptop, smartphone of tablet, binnen een bepaald bereik. De mifi maakt vervolgens verbinding met het internet via een mobiel datanetwerk en deelt die verbinding met de apparaten die ermee verbonden zijn. Dienovereenkomstig, hoe ziet ethernet kabel eruit? Een Ethernet-kabel is een soort netwerkkabel die wordt gebruikt om computers en andere apparaten met elkaar te verbinden in een lokaal netwerk (LAN). Ethernetkabels worden ook gebruikt om apparaten met het internet te verbinden.
Ethernetkabels zijn gemaakt van koperdraad en hebben een plastic omhulsel dat meestal geel of oranje is. De kabels zijn meestal ongeveer 1 meter lang en hebben twee connectoren aan elk uiteinde die in apparaten kunnen worden gestoken.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Wat dit betreft, wat betekent iemand wenken?

wenken - regelmatig werkwoord uitspraak: wen-ken 1. met een gebaar vragen of iemand naar je toe komt ♢ de buurvrouw wenkte mij voor de koffie Regelmatig werkwoord: wen-ken ik wenk jij/u...
Trouwens, wat betekent ik wenk je?
1) beweging met je hoofd, handen, ogen enz. om iemand iets duidelijk te maken Voorbeeld: `Hij deed alsof hij haar wenk niet gezien had.

Wat betekent je wordt op je wenken bediend?

wenk = kort en handig advies vb: hierin staan praktische wenken voor het autorijden Synoniem: tipbeweging om iets duidelijk te maken vb: hij gaf mij een wenk dat hij zo klaar washem op zijn wenken bedienen [meteen alles doen wat hij...
Wat is de afkorting BBY? BBY is de afkorting voor Baby.

Bovendien, wat betekent igg whatsapp?

IgG is de belangrijkste antistof in bloed en andere lichaamsvloeistoffen en beschermt tegen bacteriële en virale infecties.

Door Nester

Vergelijkbare artikelen

Waar moet je op letten als je een LED aansluit? :: Wat betekent LAN straattaal?
Handige links