Huis > W > Wat Is De Definitie Van Even?

Wat is de definitie van even?

even - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: e-ven 1. deelbaar door twee ♢ 8 is een even getal 2. net zo, in gelijke mate ♢ mijn zus en ik zijn even zwaar 3.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de definitie van anime?

Er is een Japanse tekenfilm. De Japanse tekenfilm is meestal gebaseerd op stripverhalen.

Wat betekent het is mij om het even?

Zonder belang welke van de verschillende opties gekozen zal worden.
Wat betekent even kijken?
Het is een aanmaning aan de luisteraar om nog even zijn gemak te houden terwijl jij je gedachten aan het ordenen bent.

Is even een bijwoord?

Nee, even is geen bijwoord. Even is een bijvoeglijk naamwoord dat betekent "gelijk of gelijk met een oppervlak; niet uitpuilend of uitspringend." Men kan zich ook afvragen: is 0 5 een even getal? Het antwoord is nee. 0 is een even getal, maar 5 niet.

Gerelateerde artikelen

Wat is de definitie van modem?

Een modem is een klein apparaatje dat de computer met de telefoon verbindt. Het audiosignaal van de computer naar de telefoon wordt door het modem omgezet.

Mensen vragen ook: wat is een bergmeubel?

Definities die `bergmeubel` bevatten:

Kleerkast = 1) bergmeubel 2) Bergplaats 3) Bergplaats voor kleding 4) Bewaarplaats voor kleding 5) Garderobe 6) Garderobekast 7) Gespierde man 8) Groot persoon 9) Grote gespierde man 10) Grote man 11) Grote of onbehouwen persoon 12) Grot...
Mensen vragen ook: is gelijk aan synoniem?
corresponderend, eensluidend, gelijk, overeenkomstig, overeenstemmend.

Mensen vragen ook: wat is het synoniem van kort?

even, gering, summier, vluchtig. als synoniem van een ander trefwoord: klein (bn) : beperkt, bescheiden, dun, gering, kort, luttel, miezerig, nietig, onaanzienlijk, onbeduidend, onbelangrijk, onbetekenend, petieterig, peuterig, pietepeuterig, pieterig, popperig, pover, prullerig, schamel, summier.
Wie dan ook betekenis? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de context waarin het wordt gebruikt en wie de vraag stelt.

Welke bijwoorden zijn er?

Een bijwoord is een woord dat een werkwoord, een bijvoeglijk naamwoord of een ander bijwoord beschrijft. Bijvoorbeeld, het woord "snel" is een bijwoord dat het werkwoord "liep" beschrijft. Het woord "zeer" is een bijwoord dat het bijvoeglijk naamwoord "snel" beschrijft. En het woord "te" is een bijwoord dat het bijwoord "snel" beschrijft.

Door Rimola

Vergelijkbare artikelen

Wat voor woordsoort is even? :: Wat is ethisch toelaatbaar?
Handige links