Huis > W > Wat Is De Definitie Van Een Kolom?

Wat is de definitie van een kolom?

kolom - Zelfstandignaamwoord 1. (bouwkunde) een vrijstaand steunpunt van hout, steen, beton of metaal, vergelijk zuil ♢ De kolommen stonden vlak voor de gevel van het gebouw. 2. (typografie) elk van de naast elkaar staande vakken van een in de lengte verdeelde bladzijde

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de rij en wat is de kolom?

Een tabel heeft rijen en kolommen. Er is een rij met vakjes. Een kolom heeft vakjes van boven naar beneden.

Wat zijn de rijen in Excel?

Kolommen en rijen

Een van de weinige verschillen is dat kolommen het rekenblad verticaal opsplitsen en rijen horizontaal. Een ander verschil zijn de namen van kolommen en rijen. Ieder kolom en rij krijgt een naam. Bij kolommen zijn dat letters van en bij rijen zijn dat cijfers.
Trouwens, wat zijn rijen excel? In Excel, Een rij is een horizontale lijn met cellen en elke rij heeft een uniek nummer dat deze identificeert.

Dus, waarom kan ik niet meer scrollen in excel?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer kunt scrollen in Excel. Eén reden kan zijn dat de schuifbalk verborgen is. Om dit te verhelpen, gaat u naar het tabblad Bestand en selecteert u Opties. Blader in de categorie Geavanceerd naar de sectie Weergaveopties voor deze werkmap en zorg ervoor dat de opties Horizontale schuifbalk weergeven en Verticale schuifbalk weergeven zijn geselecteerd.
Een andere reden waarom u niet kunt scrollen in Excel is omdat u meerdere werkbladen hebt geselecteerd. Om dit op te lossen klikt u op het tabblad van het werkblad waar u doorheen wilt scrollen zodat alleen dat werkblad is geselecteerd.
Indien geen van deze oplossingen werkt, kan het een probleem zijn met uw muis. Probeer uw muis schoon te maken of gebruik een andere muis om te zien of dat het probleem verhelpt. Trouwens, waar vind ik weergave in excel? Er zijn een paar manieren om de weergaveopties in Excel te vinden. Eén manier is om naar het tabblad "Bestand" te gaan en vervolgens op "Opties" te klikken. Klik daar in de linkerkolom op "Geavanceerd" en scroll vervolgens naar beneden naar het onderdeel "Weergave". Een andere manier om de weergaveopties te vinden is om naar het tabblad "Beeld" te gaan en dan te klikken op "Beeldinstellingen". Van daaruit klikt u op de optie "Geavanceerde weergave-instellingen" en vervolgens op het tabblad "Weergave".

Gerelateerde artikelen

Wat is de definitie van anime?

Er is een Japanse tekenfilm. De Japanse tekenfilm is meestal gebaseerd op stripverhalen.

En nog een vraag, hoe kan je cellen samenvoegen?

Cellen samenvoegen

  1. Klik op de eerste cel en druk op Shift terwijl u op de laatste cel in het bereik klikt dat u wilt samenvoegen. Belangrijk: Zorg ervoor dat slechts één van de cellen in het bereik gegevens heeft.
  2. Klik op Start > Samenvoegen en centreren.
Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel? Samenvoegen
  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.

Wat dit betreft, hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen tot één rij met formule 2

  1. Selecteer een lege cel en voer de formule in = CONCATENATE (TRANSPONEREN (A1: A10 & "")), en markeer TRANSPONEREN (A1: A10 & "") in de formule.
  2. pers F9 toets om het markeringsgedeelte van de formule om te zetten in waarden.
Daarvan, hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken? Er zijn een paar manieren om voorwaardelijke opmaak door te trekken:
1. Gebruik de functie voor voorwaardelijke opmaak in uw spreadsheetsoftware om de cellen op te maken op basis van de voorwaarden die u opgeeft.
2. Gebruik een macro of script om de cellen op te maken op basis van de voorwaarden die u opgeeft.
3. Gebruik een plugin of add-in met functies voor voorwaardelijke opmaak.

Je kunt ook vragen waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

Er zijn een paar redenen waarom voorwaardelijke opmaak niet werkt zoals verwacht. Eén reden kan zijn dat de cellen die u wilt opmaken niet voldoen aan de criteria die u hebt ingesteld. Een andere reden kan zijn dat de regels voor voorwaardelijke opmaak worden overschreven door andere opmaakregels. Om problemen op te lossen, kunt u eerst controleren of de cellen die u wilt opmaken voldoen aan de criteria die u hebt ingesteld. Zo ja, dan kunt u controleren of er andere conflicterende opmaakregels zijn.

Door Sholes

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een kolom toevoegen in Excel? :: Wat is het verschil tussen een rij en een kolom?
Handige links