Huis > W > Wat Betekent Is Een Pre In Een Vacature?

Wat betekent is een pre in een vacature?

Mensen die beschikken over extra kennis en vaardigheden die niet vereist zijn voor het vervullen van een bepaalde functie, hebben bij sollicitaties doorgaans wel een pre ('voordeel, voorkeur') boven andere kandidaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, wat betekend duits is een pre?

iets gunstigs of nuttigs, soms in vergelijking met iets anders Voorbeelden: `Kennis van het Duits is een pre.
Dienovereenkomstig, wat betekent het voorvoegsel post?
Het voorvoegsel post-verwijst naar het latijnse voorvoegsel post dat na en volgend op en later betekent.

Is pre met of zonder streepje?

Pre wordt gewoonlijk niet met een koppelteken gebruikt, tenzij het als voorvoegsel voor een ander woord wordt gebruikt, zoals in het geval van "pre-owned". Bij gebruik als zelfstandig woord wordt pre meestal niet met een koppelteken gebruikt. En nog een vraag, wat betekent pre verjaardag? Pre-verjaardag betekent de dagen of weken voorafgaand aan iemands verjaardag. Het kan ook verwijzen naar de viering van iemands verjaardag vóór de eigenlijke verjaardag.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen pre en post?

Het heeft de betekenis van "voor, voordat, aan de voorkant", en is vaak het tegenovergestelde van contra-. Het latijnse pre- betekent ook voor, vaak in de betekenis van het tegenovergestelde van post-.
Je kunt ook vragen is een grote pre?
` Spreekwoorden: (1914) De pré hebben, d.w.z. den voorrang hebben; hd. das Prae haben; nd. ein grotes Pref hewwen, een groot voorrecht hebben (Reuter, 87); westph.

Mensen vragen ook: is een pre synoniem?

begunstiging, pre, prioriteit, voorkeursbehandeling, voorrang. pro (zn) : pluspunt, pre, voordeel.
Wat betekent het voorvoegsel sub? Het voorvoegsel sub- komt van het Latijnse woord voor "onder". Het kan in het Engels een aantal verschillende betekenissen hebben, waaronder "licht", "inferieur" of "onder". In de scheikunde geeft het aan dat een element onder een ander element van het periodiek systeem staat.

Wat betekent pro en anti?

De termen "pro" en "anti" verwijzen naar de richting van iets. "Pro" betekent "voor" of "voor", terwijl "anti" "tegen" betekent.

Door Hibben

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft de post uitgevonden? :: Wie was de oorzaak van de ruzie Ilias?
Handige links