Huis > H > Hoe Zit Het Met De Ketenregeling?

Hoe zit het met de ketenregeling?

De huidige ketenregeling bepaalt dat maximaal drie tijdelijke contracten elkaar mogen opvolgen in een periode van drie jaar. Na het verstrijken van drie jaar, of na het aflopen van het derde tijdelijke contract, ontstaat automatisch een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als het dienstverband doorgaat.

Lees verder

Je kunt ook vragen welke jaren tellen mee voor anciënniteit?

Welke jaren tellen mee voor anciënniteit? Dit is het aantal jaren dat je hebt gewerkt vanaf de eerste werkdag. Dit is dus je beroepservaring.
Wat telt mee voor anciënniteit?
Onder anciënniteit verstaat de wetgever de periode gedurende dewelke de werknemer ononderbroken in dienst is geweest bij dezelfde onderneming. De hogere rechtspraak heeft daar in de loop der jaren aan toegevoegd dat je 'onderneming' breed moet zien. Dat wil zeggen: je moet het op groepsniveau bekijken.

Wat is getracht?

In een poging mijn cijfers te verbeteren, studeerde ik meer en woonde ik al mijn lessen bij. Wat is de betekenis van hardvochtig? De betekenis van hard kan op verschillende manieren worden gedefinieerd. Hard kan worden gebruikt om een onaangenaam geluid te beschrijven, zoals een hard geluid dat pijn doet aan je oren. Hard kan ook worden gebruikt om een hard of streng klimaat te beschrijven, zoals een woestijn waar het erg heet en droog is. Ten slotte kan hard worden gebruikt om iemand te beschrijven die onvriendelijk of gemeen is, zoals iemand die altijd tegen anderen schreeuwt.

Mensen vragen ook: wat is de betekenis van onverschilligheid?

Je bent onverschillig als je weinig of geen interesse toont in de ander of wat de ander doet. Ongeïnteresseerd, het maakt je allemaal niets of niet zoveel uit wat er rondom je heen gebeurt.
Daarvan, wat is een ander woord voor respectievelijk?
casu quo, respectievelijk. achtereenvolgens (bw) : achtereen, achtereenvolgend, onafgebroken, respectievelijk, successievelijk.

Trouwens, wat is de betekenis van koesteren?

[ov] iets geliefds nauw aan het hart houden.
Wat betekent respectievelijk in wiskunde? Het woord "respectievelijk" betekent dat de opgesomde items in volgorde met elkaar corresponderen. Als er bijvoorbeeld twee lijsten worden gegeven en elke lijst heeft drie items, dan komen de items van de eerste lijst in volgorde overeen met de items van de tweede lijst. Dus het eerste element van de eerste lijst komt overeen met het eerste element van de tweede lijst, het tweede element van de eerste lijst komt overeen met het tweede element van de tweede lijst, en het derde element van de eerste lijst komt overeen met het derde element van de tweede lijst.

Daarvan, wat is een dubbelzinnige opmerking?

Een dubbelzinnige opmerking is een opmerking die op meer dan een manier kan worden geïnterpreteerd. Dubbelzinnige opmerkingen kunnen verwarrend zijn en tot miscommunicatie leiden. Het is belangrijk om duidelijk en beknopt te zijn in de communicatie, vooral bij het overbrengen van belangrijke informatie.

Door Lukas

Wat is de betekenis van Prodromen? :: Wat betekent opvolgend?
Handige links