Huis > W > Wat Betekent Opvolgend?

Wat betekent opvolgend?

bn., (gew.) successievelijk; achtereenvolgend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dit in overweging nemend, wat is de betekenis van achtereenvolgens?

ACHTEREENVOLGENS, bw. één voor één, na elkander; in geregelde volgorde.
Wat dit betreft, wat is een opvolgende werkgever?
Van opvolgend werkgeverschap kan sprake zijn bij een bedrijfsovername. Of als een werknemer eerst via een uitzendbureau en later rechtstreeks bij een werkgever in dienst komt. De werknemer krijgt dan een andere werkgever maar blijft dezelfde of gelijksoortige werkzaamheden verrichten.

Bovendien, wat is een opvolgende arbeidsovereenkomst?

Een opeenvolgende arbeidsovereenkomst is een overeenkomst tussen een werkgever en een werknemer waarin de werkgever ermee instemt de werknemer voor een bepaalde tijd in dienst te nemen, en de werknemer ermee instemt gedurende die tijd voor de werkgever te werken. Wat is de betekenis van rancune? De definitie van rancune is een gevoel van sterke afkeer of vijandigheid.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Trouwens, wat is de betekenis van respectievelijk?

Als bijwoord wordt respectievelijk gebruikt bij opsommingen, met als betekenis 'in de genoemde volgorde'. Het kan ook 'ieder van zijn kant, elk voor zich' betekenen.
Wat is een dubbelzinnig woord?
iets dat op twee manieren kan worden begrepen Ambigu = Betekent dubbelzinnig. Iets dat op meerdere wijzen begrepen kan worden of voor meerdere uitleg vatbaar is. Slaat vaak op vragen in een enquête.

Wat is opvolgend werkgeverschap uitzendkracht?

Er is sprake van opvolgend werkgeverschap als de uitzendkracht achtereenvolgens in dienst is geweest bij verschillende werkgevers die uitgaande van de verrichte arbeid redelijkerwijs kunnen worden beschouwd als elkaars opvolger.
Je kunt ook vragen wat is een concern datum? Een bezorgdheidsdatum is een datum waarop iemand zich ergens zorgen over maakt.

Dit in overweging nemend, wie betaald transitievergoeding bij opvolgend werkgeverschap?

De werkgever betaalt transitievergoeding bij opvolgend werkgeverschap. De werkgever is immers verantwoordelijk voor de continuïteit van de arbeidsverhouding en voor de betaling van het loon.

Door Valentia

Vergelijkbare artikelen

Hoe zit het met de ketenregeling? :: Wat zijn de vijf basisbehoeften?
Handige links