Huis > H > Hoe Schrijf Je Verouderd?

Hoe schrijf je verouderd?

De verleden tijd van verouderen is 'verouderde'. Het voltooid deelwoord is 'heeft, is verouderd'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Wat betekent slechts in spreektaal?

Slechts, bijw. alleen, -lijk; niet meer dan; niet anders dan.
Dus, wat is de betekenis van gedateerd?
gedateerd - Het vaststellen of het vastleggen van de datum waarop iets ontstond of plaatsvond of waarop iets werd gefabriceerd of gecomponeerd.

Hoe schrijf je in oud Nederlands?

Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien de Nederlandse taal in de loop der tijd is geëvolueerd. Enkele tips voor het schrijven in oud-Nederlands zijn echter het gebruik van het Latijnse alfabet en het gebruik van oud-Nederlandse spellingsconventies. Wat zijn ouderwetse woorden? Ouderwetse woorden zijn woorden die in het dagelijks spraakgebruik niet meer worden gebruikt. Ze worden meestal vervangen door nieuwere woorden met dezelfde betekenis.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Wat dit betreft, wat voor woord is slechts?

1) Alleen 2) Alleen maar 3) Alleenlijk 4) Allmaar 5) Bijwoord 6) Eniglei 7) Eniglijk 8) Enkel 9) Erg 10) Louter 11) Louter niets goed 12) Maar 13) Niet meer dan 14) Uitsl...
Welke woorden zijn spreektaal?
Vaak bevat spreektaal dialectwoorden, woorden uit een sociolect of uitingen die bij een streek horen (regiolect). Het woordgebruik en de stijl in spreektaal zijn anders dan in de geschreven taal. Bijvoorbeeld: het woord sedert wordt vooral gebruikt in schrijftaal, in de spreektaal zegt men over het algemeen sinds.

Wat is het tegenovergestelde van slecht?

Een antoniem is een woord met een tegengestelde betekenis. Mooi is bijvoorbeeld een antoniem van lelijk, en slecht een antoniem van goed.
Is gedateerd van? "Is gedateerd van" is een uitdrukking die wordt gebruikt om de datering van iets te beschrijven. Als je iets dateert, bepaal je de leeftijd ervan. Dit kan op verschillende manieren, zoals koolstofdatering of boomringdatering.

Wat is gefiatteerd?

Fiat is een term die in de financiële wereld wordt gebruikt om een valuta aan te duiden die niet wordt gedekt door een fysieke grondstof. In plaats daarvan worden fiatmunten gedekt door het volle vertrouwen en krediet van de uitgevende overheid. Met andere woorden, fiat geld is geld dat door een regering tot wettig betaalmiddel is verklaard.

Door O'Rourke Bohnenblust

Vergelijkbare artikelen

Is gedateerd synoniem? :: Wat is een structurele kijk?
Handige links