Huis > W > Welke Ios Versies Zijn Er?

Welke iOS versies zijn er?

iOS versies overzicht
  • iOS 16 (2022) – verwacht.
  • iOS 15 (2021)
  • iOS 14 (2020)
  • iOS 13 (2019)
  • iOS 12 (2018)
  • iOS 11 (2017)
  • iOS 10 (2016)
  • iOS 9 (2015)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kan ik mijn iPhone 5 nog updaten?

Ga naar 'instellingen', vervolgens naar 'Algemeen' en als het goed is staat daar een rood bolletje met een 1 erin bij 'Software update'. Klik vervolgens op 'Installeer' om de update te installeren. Doe dit voor 3 november. Lukt dit niet voor die tijd, dan kunt u altijd de telefoon nog updaten via de computer.
Daarvan, hoe krijg je ios 15?
Check dan altijd zelf of iOS 15 voor je klaarstaat! Dit doe je op de volgende manier.
...
Zo download je iOS 15
  1. Kies voor 'Instellingen';
  2. Tik op 'Algemeen > Software-update';
  3. Staat iOS 15 voor je klaar? Dan is de update meteen te downloaden.

Wat is een iOS versie?

iOS-versies zijn genummerd volgens hun releasedatum. De meest recente iOS-versie is iOS 13, die is uitgebracht op 19 september 2019. Eerdere versies van iOS zijn onder meer iOS 12 (uitgebracht op 17 september 2018), iOS 11 (uitgebracht op 19 september 2017) en iOS 10 (uitgebracht op 13 september 2016). Welke iPhone wordt niet meer geupdate? De iPhone 4s wordt niet langer bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Welke OS versie heb ik?

Check je Android-versie

Selecteer op jouw smartphone: Instellingen. Over de telefoon of Toestel-info. Het Android-versienummer staat hier vermeld of zit onder de knop Software informatie.
Hoe lang wordt iPhone 5 nog ondersteund?
In tegenstelling tot andere fabrikanten levert Apple zo'n 5 tot 6 jaar ondersteuning. Hierdoor ben je ruim 3 / 4 jaar langer verzekerd van de laatste software, dan bijvoorbeeld bij Android, die maar 2 jaar levert.

Mensen vragen ook: kan ios 14 op iphone 5?

Welke apparaten ondersteunen iOS 14? – De iPhone 6s en nieuwer ondersteunen iOS 14. Oudere apparaten vallen helaas af.
Is iPhone 5 nog veilig? Ja, de iPhone 5 is nog steeds veilig om te gebruiken. Er zijn echter enkele potentiële risico's verbonden aan het gebruik van een iPhone 5 die niet langer door Apple wordt ondersteund. Deze risico's omvatten:
-Veiligheidsrisico's: Niet-ondersteunde iPhones ontvangen mogelijk geen beveiligingsupdates van Apple, waardoor ze kwetsbaar zijn voor aanvallen.
Softwarecompatibiliteit: Niet-ondersteunde iPhones kunnen mogelijk niet de laatste versie van iOS draaien, waardoor sommige apps en functies mogelijk niet beschikbaar zijn.
Hardwarecompatibiliteit: Niet-ondersteunde iPhones kunnen mogelijk niet de nieuwste accessoires en randapparatuur gebruiken.

Kan ik iOS 15 downloaden?

iOS 15 is nog niet beschikbaar om te downloaden. De huidige versie van iOS is 14.

Door Ley Manful

Vergelijkbare artikelen

Is het handig om iOS 15 te downloaden? :: Hoe update ik Premiere Pro?
Handige links