Huis > H > Hoe Eindigde De Matrix?

Hoe eindigde de Matrix?

Aan het eind van The Matrix Revolutions zien we dat Neo om het leven komt door de wonden die Agent Smith hem toegebracht heeft. De machines dragen hem weg. Eerder in de film is Trinity nog om het leven gekomen in een crash van hun hovercraft. Daarmee leek het verhaal van de twee gedaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verhaal van de Matrix?

Op een dag ontdekt een hacker genaamd Neo dat hij in een virtuele wereld leeft. Het blijkt dat het grootste deel van de mensheid is weggevaagd door een geavanceerde kunstmatige intelligentie. De aarde is veranderd in een woestenij.

Welke pil Matrix?

In de filmreeks The Matrix wordt de hoofdpersoon Neo voor de keuze gesteld. Slikt hij de rode of de blauwe pil? De rode pil symboliseert de waarheid en de blauwe pil de leugen. Slikt hij de rode pil dan ontvouwt zich voor zijn ogen de naakte werkelijkheid.
Wat is de eerste Matrix film?
The Matrix
FilmtitelJaar
1The Matrix1999
2The Animatrix2003
3The Matrix Reloaded2003
4The Matrix Revolutions2003

Is de Matrix op Netflix?

Op dit moment staat The Matrix niet op Netflix. Het is echter wel te huur of te koop op Amazon Prime Video. Hoe heet de nieuwste Matrix? De nieuwste Matrix heet The Matrix 4.

Gerelateerde artikelen

Wat is de Matrix spiritueel?

De intelligente machines die helpen de matrix in stand te houden zijn gemaakt door de menselijke geest. Wij hebben de potentie om onze realiteit vorm te geven, maar dit vereist dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons huidige bestaan.

Wat is het tweede deel van The Matrix?

The Matrix Reloaded is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2003. Het is het tweede deel van de Matrix-trilogie. Net zoals het vorige deel geproduceerd door Joel Silver en uitgegeven door Warner Bros.
Dienovereenkomstig, hoe heet het schip van morpheus?
Morpheus is een personage in de film The Matrix gespeeld door Laurence Fishburne en Yahya Abdul-Mateen II. Morpheus is kapitein van het futuristische zweefschip Nebuchadnezzar.

Welke pil nam Neo in The Matrix?

De rode of de blauwe pil vormt daarbij een belangrijk gegeven en komt uit de film The Matrix. In die film moet de hoofdpersoon, Neo, kiezen. Kiest hij de blauwe pil dan kiest hij om alles te laten zoals het is.
Wat is de echte naam van Neo? Neo's echte naam is Thomas A. Anderson. Hij werd geboren op 11 maart 1962, in Lower Downtown, Capital City, USA. Zijn moeder, Michelle, was huisvrouw en zijn vader, John, was programmeur bij een softwarebedrijf. Toen Neo negen was, scheidden zijn ouders en ging hij bij zijn moeder wonen. Als tiener was Neo rebels en kwam hij veel in de problemen. Hij werd verschillende keren gearresteerd voor het hacken van overheidscomputers. Na de middelbare school ging Neo bij het leger, maar hij werd al snel ontslagen wegens ongehoorzaamheid. Neo ging vervolgens werken voor een softwarebedrijf, maar werd ontslagen omdat hij hun computersysteem had gehackt.
Neo begon toen te werken als programmeur voor een klein softwarebedrijf. Op een avond ontmoette hij Trinity in een club en ze begonnen te daten. Neo werd toen benaderd door Morpheus, die hem aanbood de waarheid over de wereld te vertellen. Neo stemde toe om Morpheus te ontmoeten en kreeg de keuze om de rode pil of de blauwe pil te nemen. Neo nam de rode pil en werd wakker in de echte wereld. Vervolgens werd hij door Morpheus opgeleid tot "The One" die de mensheid zou redden van de machines.

Waar Matrix Resurrection kijken?

Er zijn een paar plaatsen waar je Matrix Resurrection kunt kijken. Eén daarvan is op Netflix, met de hele Matrix-trilogie. Een andere is Amazon Prime Video, met de eerste twee films van de trilogie. Tot slot kun je de film kopen of huren via iTunes, Google Play of andere digitale verkooppunten.

Door Millham

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel past op een cd? :: Wat is nieuw materialisme?
Handige links