Huis > W > Wat Is Het Verhaal Van De Matrix?

Wat is het verhaal van de Matrix?

Het verhaal gaat over de hacker Neo, die op een dag ontdekt dat hij in een virtuele schijnwereld leeft. In werkelijkheid blijkt een groot deel van de mensheid te zijn uitgeroeid door een geavanceerde kunstmatige intelligentie. De aarde is veranderd in een post-apocalyptisch landschap.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je een bericht in je verhaal?

Klik op het bericht dat je wilt delen in je verhaal rechts van het 'vind ik leuk' en 'commentaar' icoontje.

Waar Matrix Resurrection kijken?

Wil je The Matrix: Resurrections (2021) kijken? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Matrix: Resurrections kunt streamen, huren, kopen of downloaden via streamingdiensten in Nederland. De film is nu te zien op Pathé Thuis, HBO Max en Ziggo On Demand. Hoeveel delen zijn er van de Matrix? The Matrix is het eerste deel uit een filmserie. De andere drie delen zijn The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions en The Matrix Resurrections. Alle delen zijn uitgegeven door Warner Bros.

Je kunt ook vragen welke delen van de matrix zijn er?

Een matrix bestaat uit drie delen: de rijen, de kolommen en de cellen. De rijen zijn de horizontale lijnen die over de matrix lopen, terwijl de kolommen de verticale lijnen zijn. De cellen zijn de snijpunten van de rijen en kolommen, en bevatten de gegevens waaruit de matrix is opgebouwd. Je kunt ook vragen waar gaat matrix 4 over? Matrix 4 is het vierde deel in de Matrix-franchise. Het is een sciencefiction-actiefilm die in 2003 werd uitgebracht. De film is geschreven en geregisseerd door de Wachowskis, met in de hoofdrollen Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss en Hugo Weaving. Het plot van de film volgt Neo, die leeft in een gesimuleerde werkelijkheid die bekend staat als de Matrix, als hij wordt geconfronteerd met agenten van de echte wereld die hem terug willen brengen naar de werkelijkheid. De film was een kritisch en commercieel succes en bracht wereldwijd meer dan 700 miljoen dollar op.

Gerelateerde artikelen

Wat is de Matrix spiritueel?

De intelligente machines die helpen de matrix in stand te houden zijn gemaakt door de menselijke geest. Wij hebben de potentie om onze realiteit vorm te geven, maar dit vereist dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons huidige bestaan.

Wat is de betekenis van het woord Matrix?

(wiskunde) stelsel rechthoekig gerangschikte getallen. Een matrix is een stelsel van n x m getallen, gerangschikt in de vorm van een rechthoek met m kolommen en n rijen. De getallen n en m, de dimensies, hoeven niet gelijk te zijn; is dit wel het geval dan spreekt men van een kwadratische of vierkante matrix. Dienovereenkomstig, waar kan je de matrix zien? De film is nu te zien op Netflix, Pathé Thuis, HBO Max en Ziggo On Demand.

Is de Matrix op Netflix?

Over enkele weken draait The Matrix: Resurrections (2021) in de bioscoop, waarin Keanu Reeves opnieuw te zien is als Neo. Ook keert Carrie Anne Moss terug als Trinity. De eerste trailer is inmiddels te zien. The Matrix 1,2 en 3 zijn nu te zien op Netflix. Trouwens, waar draait matrix? De matrix draait op een server.

Dienovereenkomstig, wat is het tweede deel van the matrix?

De tweede partij van de matrix is de zogenaamde "inverse matrix" of "transpose matrix". Dit is een matrix met alle rijen en kolommen van de originele matrix die zijn omgedraaid. Dus als de originele matrix 3 rijen en 5 kolommen heeft, zal de tweede matrix 5 rijen en 3 kolommen hebben.

Door Caneghem

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Matrix spiritueel? :: Waar vind ik mijn Microsoft licentie?
Handige links