Huis > W > Wat Is Een Ontvangst?

Wat is een ontvangst?

verwelkoming, onthaal. het ontvangen van iets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe radio ontvangst verbeteren?

Heeft de radio een antenne? Als dat het geval is, schuif hem dan helemaal naar buiten. Je moet de antenne helemaal naar boven richten. U kunt de antenne in een andere richting richten als de ontvangst goed is.

Is het de ontvangst of het ontvangst?

Ontvangst is een de-woord: het is 'De ontvangst was heel gastvrij', niet 'Het ontvangst was heel gastvrij. ' Daarom is het ook de gastvrije ontvangst en een gastvrije ontvangst.
Men kan zich ook afvragen: wat is het onthaal?
onthaal - zelfstandig naamwoord uitspraak: ont-haal 1. de manier waarop men iemand als gast ontvangt ♢ haar nieuwe vriend kreeg een gastvrij onthaal in de familie 2. hoe ergens op gereageerd wordt

Wat dit betreft, wat betekent ontvangstruimte?

Ontvangstruimte is een ruimte waar mensen kunnen samenkomen om gasten te ontvangen, in tegenstelling tot een ruimte waar mensen werken of wonen. De term kan worden gebruikt voor een hotellobby, een wachtkamer of elke andere ruimte waar mensen kunnen samenkomen. Wat betekent een hartelijke ontvangst? Een hartelijke ontvangst is een warm en vriendelijk welkom. Het kan worden gegeven aan een gast, bezoeker of nieuwe werknemer.

Gerelateerde artikelen

Hoe DAB+ ontvangst verbeteren?

De antenne moet recht omhoog gericht zijn. Plaats de radio niet te dicht bij potentiële storingsbronnen, zoals batterijladers, draaiende machines, computers en grote metalen oppervlakken.

Dit in overweging nemend, wat is een ander woord voor ontvangst?

begroeting, ontvangst, opvang, traktatie, verwelkoming, welkom, welkomst. groet (zn) : begroeting, onthaal, ontvangst, saluut, verwelkoming, welkom, wens.
Je kunt ook vragen wat betekent onthaal in het belgisch?
Onthaal is ook standaardtaal in België in de betekenis 'balie, receptie'. Meld u aan bij het onthaal.

Wat betekent een stevig onthaal?

Ja, onthaal in de betekenis 'ontvangst, verwelkoming' zonder meer is standaardtaal in België. Standaardtaal in het hele taalgebied is ontvangst. Onthaal is wel standaardtaal in het hele taalgebied als het betrekking heeft op de wijze waarop iets of iemand ontvangen wordt (dat wil zeggen gunstig of ongunstig).
Wat betekent hele hartelijke groet? Een hartelijke groet is een warme en vriendelijke groet die met oprechtheid en goede bedoelingen wordt gegeven. Het is een groet die bedoeld is om de ander zich welkom, gewaardeerd en gerespecteerd te laten voelen.

Wat is de betekenis van hartelijk?

Cordiaal is een bijvoeglijk naamwoord dat warm en vriendelijk betekent.

Door Tucker

Vergelijkbare artikelen

Is het Hartelijk dank of hartelijk bedankt? :: Waar wordt C# voor gebruikt?
Handige links