Huis > W > Waar Wordt C# Voor Gebruikt?

Waar wordt C# voor gebruikt?

We kunnen C# gebruiken om de moderne softwaretoepassingen van vandaag te bouwen. C# kan worden gebruikt om allerlei toepassingen te ontwikkelen, waaronder Windows-client-apps, componenten en bibliotheken, diensten en API's, webapplicaties, mobiele apps, cloud-applicaties en videogames.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, wat is het verschil tussen een klasse en een object?

Een klasse beschrijft alle objecten van een bepaalde soort. Uit een klasse worden objecten gecreëerd. Objecten zijn exemplaren van een klasse. Een instantie is een specifiek exemplaar van een klasse.
Dienovereenkomstig, wat kun je doen met visual studio?
Microsoft Visual Studio is een integrated development environment (IDE) van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma's in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen.

Wat is een functie in Python?

Een functie is een blok code dat een specifieke taak uitvoert. Functies worden geschreven in dezelfde taal als de code die ze aanroept. In Python worden functies gedefinieerd met het sleutelwoord def.
Functies kunnen argumenten (invoerwaarden) en retourwaarden (uitvoerwaarden) aannemen. Argumenten worden gespecificeerd na de functienaam, binnen de haakjes. Retourwaarden worden gespecificeerd met het return sleutelwoord.
Functies kunnen worden aangeroepen vanuit andere code of vanaf de commandoregel. Wanneer een functie wordt aangeroepen, wordt de code in de functie uitgevoerd. Wat is een class? Bij objectgeoriënteerd programmeren is een klasse een sjabloon voor het maken van objecten. Een klasse definieert de variabelen en methoden die alle objecten van een bepaald type gemeen hebben, evenals de interface die deze objecten moeten delen met de buitenwereld.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, welke uitstroomprofielen zijn er?

In het wetsvoorstel worden voor leerlingen van VSO-scholen de volgende drie uitstroomprofielen onderscheiden: - vervolgonderwijs; - arbeidsmarkt; - dagbesteding.
Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen op en oop?
Soms wordt er voor gekozen om bij het OOP met lesondersteunende taken een kortere opslagfactor dan voor het OP te hanteren. Deze afwijkende opslagfactor kan dan op het teamlidblad (rubriek J) worden ingevuld, waarna een herberekening volgt van de uren voor het voor- en nawerk en de overige taken.

Vervolgens, wat is een uitstroomprofiel?

Het uitstroomprofiel dagbesteding is voor leerlingen die uitstromen naar een vorm van arbeidsgerichte of ontwikkelingsgerichte dagactiviteiten. Het gaat hier vooral om ernstig verstandelijk of meervoudig gehandicapte leerlingen. Zij kunnen niet zelfstandig werken, ook niet in een aangepaste werkomgeving.
Wat betekent Op is op? Er zijn twee mogelijke interpretaties van de zin "opraken". De eerste is dat het een synoniem is voor "op", zoals in "De benzine is op". In dit geval betekent het dat er geen bron meer beschikbaar is. De tweede interpretatie is dat het betekent "verlopen", zoals in "Mijn rijbewijs verloopt volgende maand." In dit geval betekent het dat iets na een bepaalde tijd niet meer geldig is.

Trouwens, hoe kort je mevrouw af?

De titel mevrouw wordt meestal gebruikt voor een getrouwde vrouw, maar er zijn een paar afkortingen die in plaats daarvan kunnen worden gebruikt. De meest voorkomende afkortingen zijn "mevrouw" en "mevrouw". Mevrouw kan ook worden afgekort als "juffrouw", maar dat is minder gebruikelijk.

Door Dione Rynkowski

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ontvangst? :: Wat is objectgericht programmeren?
Handige links